Οι απογοητεύσεις του 2015…

Το eurosport.com παρουσίασε τις μεγάλες απογοητεύσεις του παγκόσμιου αθλητισμού για το 2015. Σας παρουσιάζουμε το θέμα προσθέτοντας και μια πινελιά από Superleague.

Το eurosport.com παρουσίασε τις μεγάλες απογοητεύσεις του παγκόσμιου αθλητισμού για το 2015. Σας παρουσιάζουμε το θέμα προσθέτοντας και μια πινελιά από Superleague.

Μειγουέδερ vs Πακιάο

H πολυαναμενόμενη μονομαχία των δύο πυγμάχων μπορεί να τράβηξε τα βλέμματα της διεθνούς κοινής γνώμης και να ωφέλησε οικονομικά τις στοιχηματικές εταιρείες, όμως το καρπούζι αποδείχτηκε… μάπα στο άνοιγμα του. Ήταν ένας μονόπλευρος αγώνας για τον Φλόιντ Μέιγουέδερ, ενώ μετά το τέλος του, αποκαλύφθηκε πως ο Μάνι Πακιάο αγωνιζόταν με τραυματισμό στην ωμοπλάτη.   

Ολλανδία

Οι Οράνιε έφτασαν στην τρίτη θέση του παγκοσμίου κυπέλλου το περασμένο καλοκαίρι, ο Λουίς Φαν Χαάλ άφησε τον πάγκο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Ο Γκους Χίντινγκ και ο Ντάνι Μπλιντ βραχυκύκλωσαν το σύστημα και η Ολλανδία έμεινε εκτός ακόμα και απ’ την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Τζάστιν Γκάτλιν

Με τις τιμωρίες για χρήση απαγορευμένων ουσιών να τον ακολουθούν ο Τζάστιν Γκάτλιν ταξίδεψε στο Πεκίνο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, σαν ο πιο φορμαρισμένος σπρίντερ του κόσμου. Όμως για ακόμα μια φορά είδε την πλάτη του Γιουσέιν Μπόλτ και έμεινε απλά στο ασημένιο μετάλλιο. Η τελευταία χρονιά που πανηγύρισε χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση ήταν το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. 

Ζοσέ Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αν και επέκτεινε τη συνεργασία του με την Τσέλσι τον περασμένο Αύγουστο μέχρι το 2019, δεν κατάφερε να μείνει περισσότερους τέσσερις μήνες στον πάγκο των μπλε, μετά από εκείνη τη μέρα. Στις 17 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε η απόλυση του, μετά το κακό ξεκίνημα της Τσέλσι στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός πως την περασμένη σεζόν κατέκτησε τον τίτλο στην Αγγλία. Ήταν η πρώτη φορά που η Τσέλσι κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά το 2006, όταν ο “special one” ήταν και πάλι προπονητής στους μπλε.  

Ευγενί Μπουσάρ

Η Καναδέζα τενίστρια αναμενόταν με ανυπομονησία απ’ τον κόσμο του τένις για το 2015. Το 2014 είχε αναδειχθεί ως η πιο βελτιωμένη παίκτρια του πλανήτη, όμως ο χρόνος που μας αφήνει δεν ήταν με το μέρος της. Η αποκορύφωση της πτώσης ήρθε μετά το US Open, απ’ το οποίο αποχώρησε λόγω τραυματισμού, όταν γλίστρησε στα αποδυτήρια. Μάλιστα στη συνέχεια μήνυσε γι’ αυτό το λόγο την ομοσπονδία τένις των ΗΠΑ.  

Ραφαέλ Ναδάλ

Ο Ραφαέλ Ναδάλ απέτυχε να κατακτήσει κάποιον major τίτλο το 2015, για πρώτη φορά μετά το 2004! Κατάφερε να φτάσει στην ημιτελική φάση του Αυστραλιανού Όπεν και του Ρολάν Γκαρός και για πολλούς σήμανε το τέλος των ρεκόρ για τον σπουδαίο Ισπανό!

Μακ Λάρεν

Η ΜακΛάρεν δεν κατάφερε να πετύχει τους μεγάλους στόχους που είχε θέσει για το 2015 και ο Τζένσον Μπάτον έγινε ο πρώτος ομόσταβλος του Φερνάντο Αλόνσο ο οποίος τον προσπέρασε στην γενική βαθμολογία της F1. 

Κι οι ελληνικές πινελιές της Superleague….

Μάικλ Εσιέν

Με μια τεράστια καριέρα στην πλάτη του σε Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν ο Μάικλ Εσιέν έχει δημιουργήσει ένα όνομα που μοιάζει με brand. Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2015 έκανε την υπέρβαση και τον απέκτησε, αλλά τα προβλήματα τραυματισμών δεν τον άφησαν να λάμψει και συμπλήρωσε μόλις τέσσερις επίσημες συμμετοχές με το τριφύλλι! 

Ερνάνι

Ο Πορτογάλος ήταν αίτημα τόσο του Βίτορ Περέιρα πριν αφήσει τον Ολυμπιακό, όσο και του Μάρκο Σίλβα, αφού ανέλαβε τα καθήκοντα του το προσεχές καλοκαίρι. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός απ’ την Πόρτο στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, όπως είχε αποκτηθεί απ’ τους «δράκους», στο τέλος του χειμερινού παζαριού του 2015. Ο Ερνάνι με 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μόλις τρία γκολ, ίσως αποχωρήσει πρόωρα λόγω του άνοστου περάσματος του απ’ τον Ολυμπιακό.  

Ντιμιτάρ Μπερμπάτοφ

Ο Ντιμιτάρ Μπερμπάτοφ αποτέλεσε το αλατοπίπερο του ελληνικού μεταγραφικού παζαριού και έδωσε άλλη βαρύτητα στον ΠΑΟΚ λίγο πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Θεωρήθηκε επικοινωνιακή νίκη για τον δικέφαλο, καθώς ο Ολυμπιακός εμπιστέυτηκε τους Φινμπόγκασον και Ιντέγε και δεν προχώρησε την υπόθεση του Βούλγαρου που ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τους ερυθρόλευκους από καιρό. Τα μόλις τρία γκολ σε 14 ματς κατατάσσουν τον Μπερμπάτοφ σε μια απ’ τις απογοητεύσεις της Superleague, τουλάχιστον στο πρώτο μισό της!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.