Γαρύφαλλος: «Αξίζουν συγχαρητήρια…»

Συγχαρητήρια στην Εθνική ανδρών για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδωσε ο Ανδρέας Γαρύφαλλος.

Συγχαρητήρια στην Εθνική ανδρών για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έδωσε ο Ανδρέας Γαρύφαλλος. Ο παλαίμαχος πολίστας τόνισε πως ήταν άκρως ικανοποιητική η εικόνα που παρουσίασε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Έντμοντον του Καναδά και υπογράμμισε πως η ομάδα του Ντράγκαν Άντριτς μπορεί να μπει στην εξάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Ο Γαρύφαλλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Αναλυτικά τόνισε:

Για την πρόκριση της «γαλανόλευκης»: «Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι η εθνική ομάδα κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες ακόμα μία φορά. Ένα τέτοιο επίτευγμα πάντα είναι δύσκολο και είναι μεγάλη επιτυχία που πραγματοποιήθηκε. Εύχομαι να πάει καλά και στους Ολυμπιακούς».

Για την παρουσία της στο τουρνουά: «Το ότι προκρίθηκαν στην Ολυμπιάδα σημαίνει ότι η πορεία της είναι επιτυχημένη. Η απόδοσή της στα παιχνίδια ήταν πολύ καλή και όλοι οι παίκτες προσπάθησαν για την πρόκριση. Μπράβο στους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες για την επιτυχία τους».

Για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς: «Δεν έχω γνώμη για τις δυνατότητες των άλλων ομάδων που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση. Όμως θεωρώ πως η εθνική έχει τη δυνατότητα να είναι μέσα στην τελική 6άδα».

Για την κορυφαία ανάμνησή του από τους Ολυμπιακούς που συμμετείχε: «Θυμάμαι ιδιαίτερα την τελευταία μου συμμετοχή ως προπονητής στην Ολυμπιάδα της Μόσχας, στην οποία τερματίσαμε στη 10η θέση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.