Επιδημία τραυματισμών στον Αρη

Μπορεί οι τραυματισμοί να μην είναι... κολλητικοί, ωστόσο μέρα με τη μέρα, ολοένα και αυξάνονται στο στρατόπεδο του Αρη.

Μπορεί οι τραυματισμοί να μην είναι… κολλητικοί, ωστόσο μέρα με τη μέρα, ολοένα και αυξάνονται στο στρατόπεδο του Αρη. Οι κίτρινοι έφυγαν από την Αθήνα , έχοντας να σκεφτούν μόνο την κατάσταση των Γιαννιώτα, Μίσελ και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, ενόψει Αστέρα, μετρώντας, ούτε λίγο, ούτε πολύ έξι απόντες!

Ο Μανουέλ Μασάδο , βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση, στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας να βλέπει τους Παπαστεριανό, Ντίκο, Γιαννιώτα, Καστιγιο, Ακόστα και Σολτάνι, να τρέχουν μόνοι τους, μη γνωρίζοντας αν μπορεί να τους υπολογίζει για την Κυριακή. Πάντως για Καστίγιο, Γιαννιώτα και Σολτάνι, εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να προλάβουν το «τρένο» της συμμετοχής. Ο Ακόστα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και αναλόγως του αποτελέσματος θα κινηθεί, ενώ Παπαστεριανός και Ντίκο δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι με το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη ο οποίος επιστρέφει στο «Κλ. Βικελίδης» έξι μήνες μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Αρη. 

Το κλίμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι καλό, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Αυτό που θα κυνηγήσουν, πλέον, οι κίτρινοι είναι η έκτη θέση, κάτι που όμως που δεν δίνει όραμα και κίνητρο για μια ενδεχόμενη διάκριση. Σιγά- σιγά το ενδιαφέρον θ΄ αρχίσει να μετατοπίζεται στον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου.

Στο μέτωπο της αδειοδότησης, ο φάκελος έχει σχεδόν συμπληρωθεί και το πρωί της Τετάρτης θα σταλεί στην ΕΠΟ. Οι Θεσσαλονικείς αισιοδοξούν πως όλα θα πάνε καλά, πως η υπόθεση Τόχα δεν θα επηρεάσει αρνητικά την γνωμοδότηση και πως η ΠΑΕ θα απαλλαχθεί από τον συγκεκριμένο βραχνά, στρέφοντας την προσοχή της στην εισροή χρημάτων, άμεσα, στα ταμεία της.      

*Ο Καλίφα Πάπα Σανκαρέ συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο Μανουέλ Μασάδο αποφάσισε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα στο «Κλ. Βικελίδης». Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Καπετάνος εξέτισε την Κυριακή την ποινή της μίας αγωνιστικής και είναι και πάλι στην διάθεση του κ. Μασάδο για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.