Βενγκέρ:”Θα συνεχίσω την προπονητική”

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν γνωρίζει το μέλλον του αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο 68χρονος μάνατζερ μίλησε στην ''Daily Star'' χωρίς να αποκαλύψει τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο Αλσατός προπονητής έδωσε συνέντευξη στην αγγλική Daily Star και μεταξύ άλλων μίλησε για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο.
‘Φυσικά και επιθυμώ να συνεχίσω την προπονητική, από την στιγμή που έχω την φυσική δύναμη και την λαχτάρα. Πολλά θα εξαρτηθούν από την φυσική μου κατάσταση, είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρω. Αυτή την στιγμή ζω στο παρών και θέλω να κάνω όσο καλύτερα μπορώ την δουλειά μου χωρίς να με προβληματίζει το μέλλον μου. 22 χρόνια σε ένα σύλλογο όπως η Άρσεναλ σημαίνει πολλές θυσίες στην ζωή μου. Αυτό δεν θα αλλάξει σήμερα, αλλά ούτε μέχρι το τέλος της σεζόν, ούτε μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου, ύστερα δεν γνωρίζω το μέλλον μου.”
Σενάρια από την Αγγλία συνδέουν το όνομα του πρώην τεχνικού της Ντόρτμουντ Τόμας Τούχελ με τους κανονιέρηδες, ενώ τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε και το όνομα του προπονητή της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Θυμίζουμε πως η Άρσεναλ στην Premier League βρίσκεται 33 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και 13 πίσω από την Τότεμαν και την 4η προνομιούχο θέση  που οδηγεί στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.