Μαντσίνι: “Τίποτα δεν χάθηκε”

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν θεωρεί πως η Μάντσεστερ Σίτι έχασε τις ελπίδες της για τον τίτλο μετά το 3-3 που παραχώρησε στην Σάντερλαντ.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν θεωρεί πως η Μάντσεστερ Σίτι έχασε τις ελπίδες της για τον τίτλο μετά το 3-3 που παραχώρησε στην Σάντερλαντ. «Ακόμη δεν έχει χαθεί τίποτα. Απομένουν οκτώ παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και μπορεί η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει απώλειες. Μέχρι να χαθεί και η τελευταία ελπίδα οφείλουμε να προσπαθήσουμε. Είμαι σίγουρος πως απέναντι στην Άρσεναλ θα τα πάμε καλύτερα από ό,τι σήμερα» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Σάντερλαντ είπε: «Δεν είμαι ευχαριστημένος με το βαθμό της ισοπαλίας. Ίσως στο τέλος και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ναι, επειδή χάναμε με 3-1, αλλά γενικότερα δεν είμαι ικανοποιημένος. Κάναμε πολλά λάθη, αμυνθήκαμε άσχημα και δεν είχαμε καλή απόδοση, όπως θα έπρεπε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως το σημερινό. Δεν παίξαμε καλά σαν ομάδα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και δώσαμε τη δυνατότητα στη Σάντερλαντ να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.