Με «κλειστά» χαρτιά…

Παρά τα πλείστα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό κι έχουν πληγώσει απερίγραπτα τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι αναγκασμένοι να αφήσουν όλα αυτά εκτός του μυαλού και της σκέψης τους για να μπορέσουν να επιστρέψουν απρόσκοπτα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Παρά τα πλείστα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό κι έχουν πληγώσει απερίγραπτα τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι αναγκασμένοι να αφήσουν όλα αυτά εκτός του μυαλού και της σκέψης τους για να μπορέσουν να επιστρέψουν απρόσκοπτα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Η ομάδα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα κι αύριο στις 17.15 θ’ αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναμέτρηση για την οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Φερνάντο Βαρέλα και τον Τιμπό Μουλέν. Μέσα από τις τελευταίες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται στην εστία έχοντας μπροστά του από δεξιά προς τ’ αριστερά τους Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζά, Βιεϊρίνια, αν και σε αρκετές περιπτώσεις δοκιμάστηκε ο Αζεβέδο. Κάνιας και Μαουρίσιο έχουν το προβάδισμα για τις θέσεις των δυο αμυντικών χαφ, ενώ τα πλέον κρίσιμα ερωτηματικά βρίσκονται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Με τον Πέλκα ανάμεσά τους κι εφόσον ο Βιεϊρίνια ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, τότε ο Κάμπος θα βρίσκεται δεξιά, ο Μακ αριστερά κι ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή. Οι οριστικές απαντήσεις θα δοθούν περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, με την ανακοίνωση των επίσημων ενδεκάδων από τις δυο ομάδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.