Κρατάει μόνο την πρόκριση

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη ρεβάνς του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν προκάλεσε …ζημιά στον Παναθηναϊκό, αφού οι Πράσινοι – λόγω της νίκης τους στο πρώτο παιχνίδι – πήραν την πρόκριση για τη φάση των προημιτελικών του θεσμού. Όμως η εντός έδρας ήττα από τους Ηπειρώτες μαρτυρά τη χαλάρωση των παικτών του Στραματσόνι και τη λανθασμένη νοοτροπία τους στα τελευταία …δευτερόλεπτα του παιχνιδιού. Γιατί λίγο έλειψε να εφαρμοστεί ένας από τους περίφημους …άγραφους νόμους του ποδοσφαίρου που λέει ότι μια στιγμή …αρκεί για να έρθουν τα πάνω- κάτω.

Ελάχιστα προβληματίστηκαν οι Πράσινοι από τον αντίπαλο τους στην κανονική διάρκεια του αγώνα και η άμυνα του Τριφυλλιού δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες από την επιθετική γραμμή των Ηπειρωτών. Όμως στις καθυστερήσεις, ο Στραματσόνι και οι ποδοσφαιριστές του …καρδιοχτύπησαν, αφού η αντίδραση της άμυνας των Πράσινων στο γκολ του ΠΑΣ ήταν κάκιστη και το απίστευτο ντόμινο λαθών επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να μπουν για … λίγο στο παιχνίδι πρόκρισης.

Κανένα ματς δεν τελειώνει προτού σφυρίξει ο διαιτητής για τελευταία φορά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Οι Πράσινοι έμοιαζαν σαν να έχουν επαναπαυτεί στο σκορ του πρώτου παιχνιδιού και μπήκαν στο …ρελαντί στο γήπεδο. Το μέτριο πρώτο ημίχρονο έχει ήδη …ξεχαστεί, ενώ στο δεύτερο μέρος το Τριφύλλι είχε περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι του. Η ομάδα του Στραματσόνι είχε για 90 λεπτά τον έλεγχο και δημιούργησε τις ευκαιρίες της για να πάρει τη νίκη, όμως η μπάλα δεν μπήκε στα αντίπαλα δίχτυα, εξαιτίας της αναποτελεσματικότητας των παικτών του Παναθηναϊκού στην τελική προσπάθεια.

Μέτριο ματς, λίγη διάθεση από τους γηπεδούχους στην άδεια – λόγω τιμωρίας – Λεωφόρο και ελάχιστοι ήταν αυτοί που ξεχώρισαν.

Ο Ζέκα ήταν – με διαφορά από το δεύτερο- ο ποδοσφαιριστής που είχε τον πιο ενεργό ρόλο στο παιχνίδι. Έτρεχε για …δύο, μάρκαρε σωστά, μοίραζε το παιχνίδι και ήταν το μυαλό και η καρδιά της ομάδας του. Γεμάτος όρεξη και ο δραστήριος Καλτσάς, όπως και ο θετικός Βέμερ, ενώ λίγα πράγματα είδαμε από τον Λουντ, ο οποίος σπατάλησε άλλη μια αγωνιστική ευκαιρία.

Πέρα από την πρόκριση, στη μικρή λίστα των θετικών από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μπαίνει και η παρουσία του Μάρκους Μπεργκ στο βασικό σχήμα, αν και ήταν φανερό ότι λείπει ο ρυθμός από τον Σουηδό επιθετικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.