Οριστικά έξω ο Γλύκος, αναμονή για Μαλεζά – Μακ

Κάτι που έμοιαζε ως δεδομένο από την προπόνηση του Σαββάτου για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όπως τ' ομολόγησε κι ο Ιγκορ Τούντορ στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, επιβεβαιώθηκε σήμερα με τον πλέον δυσάρεστο τρόπο και δεν είναι άλλο από την επιβεβαίωση της υποτροπής του Παναγιώτη Γλύκου.

Κάτι που έμοιαζε ως δεδομένο από την προπόνηση του Σαββάτου για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όπως τ’ ομολόγησε κι ο Ιγκορ Τούντορ στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, επιβεβαιώθηκε σήμερα με τον πλέον δυσάρεστο τρόπο και δεν είναι άλλο από την επιβεβαίωση της υποτροπής του Παναγιώτη Γλύκου.

Η εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του “Δικεφάλου” πιστοποίησε τη συνέχιση της αποχής του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του για τον επόμενο ένα – ενάμιση μήνα. Την ίδια στιγμή, αγωνία υπάρχει για τους Μαλεζά και Μακ, καθώς αμφότεροι θα υποβληθούν το απόγευμα σε αντίστοιχη εξέταση, με τον πρώτο να είναι καλύτερα σε σχέση με χτες, όταν κι ένιωσε ένα “σφίξιμο” στον τετρακέφαλο και τον δεύτερο σε ανάλογη κατάσταση για την ενόχληση στη γάμπα που τον ενόχλησε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.