Παπαπέτρου: «Θα παλέψουμε για τη νίκη»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει για τη νίκη μέσα στο Κάουνας, στην αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις, προκειμένου να ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα από τη Μπάμπεργκ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει για τη νίκη μέσα στο Κάουνας, στην αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις, προκειμένου να ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα από τη Μπάμπεργκ. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση του Top 16, καθώς επίσης και στην επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο Παπαπέτρου τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι από το τελευταίο ματς με την Μπάμπεργκ και φυσικά να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: «Σίγουρα θα έχουν μια αύρα και αλλαγές στη ψυχολογία λόγω του νέου προπονητή. Για εμάς όμως δεν αλλάζει κάτι. Θα παλέψουμε για τη νίκη. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας για το παιχνίδι και ειδικά για το πώς πρέπει να είναι η άμυνά μας. Αυτό είχε σημασία το πως πρέπει να είμαστε εμείς».

Τέλος, τόνισε για τον Παπανικολάου: «Τον περιμένουμε όλοι. Αυτά που έχει πετύχει με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικά. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι άλλος ένας Έλληνας είναι στο ρόστερ της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.