Μέσα ο Μάκος, άρρωστος ο “Λεό”

Ο Γρηγόρης Μάκος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Κωστένογλου για το ματς στην Τρίπολη. Από ίωση ταλαιπωρείται ο Λενάρντο. Διαβάστε τη δοκιμή του Έλληνα τεχνικού για την ενδεκάδα.

Ο Γρηγόρης Μάκος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Κωστένογλου για το ματς στην Τρίπολη. Από ίωση ταλαιπωρείται ο Λενάρντο. Διαβάστε τη δοκιμή του Έλληνα τεχνικού για την ενδεκάδα.

Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο επεφύλασσε στον τεχνικό της ΑΕΚ η προπόνηση της Πέμπτης. Το ευχάριστο αφορά στον Μάκο, ο οποίος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, λύνοντας έτσι το πρόβλημα που πήγε να δημιουργηθεί στη μεσαία γραμμή. Είναι γνωστές άλλωστε οι απουσίες, λόγω τιμωρίας, των Βάργκας και Λαγού.
Το δυσάρεστο αφορά στον Λεονάρντο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, προσθέτοντας έτσι έναν επιπλέον “πονοκέφαλο” στον Κωστένογλου. Η παρουσία του Βραζιλιάνου άσσου θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή το πρωί, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Τρίπολη.

Την Πέμπτη πάντως ο τεχνικός του δικεφάλου έκανε μια ακόμα δοκιμή ενδεκάδας, κατά τη διάρκεια άσκησης τακτικής, επιλέγοντας και πάλι στην άμυνα τους Γεωργέα, Μανωλά, Κοντοέ και Καράμπελα από δεξιά προς τ’ αριστερά. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέση ο Καφές με τον Μάκο, ενώ μπροστά τους έβαλε αρχικά τον Χοσέ Κάρλος (για δεύτερη συνεχόμενη μέρα) και στη συνέχεια τον αντικατέστησε με τον Γκερέϊρο. Στα άκρα της τριάδας έπαιξαν ο Κλωναρίδης αριστερά με τον Σιαλμά δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης ο Λυμπερόπουλος.
Ουσιαστικά η θέση που “παίζεται” είναι αυτή στο δεξί άκρο της τριάδας, με τους Σιαλμά και Λεονάρντο να τη διεκδικούν (σε περίπτωση που επιλεγεί αριστερά ο Κλωναρίδης).

Η τελευταία χρονικά προπόνηση της ΑΕΚ πριν το ματς με τον Αστέρα είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί της Παρασκευής (16/03), ενώ στις 12:30 της ίδια μέρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Ανδρέας Δημητρέλος, καθώς και ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, κ. Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.