Κωστένογλου: “Κρίσιμα τα δύο επόμενα ματς”

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες του για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τα δύο επόμενα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες του για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τα δύο επόμενα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό.

Εμφανώς ικανοποιημένος ο Νίκος Κωστένογλου από την εμφάνιση και τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι, λίγο πριν την προπόνηση της Δευτέρας, μάζεψε τους παίκτες του στα αποδυτήρια, τονίζοντάς τους μεταξύ άλλων: “Συγχαρητήρια για τη νίκη και γενικά για την παρουσία σας. Σε γενικές γραμμές κάνατε αυτά που λέγαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Τρέξατε πολύ στο χώρο του κέντρου και δε δώσατε χώρους στον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με προηγούμενα ματς, στα οποία δεν είχαμε δείξει τη δέουσα προσοχή στο κέντρο. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά, αλλά δε θα πρέπει να μείνουμε σ’ αυτή την επιτυχία. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκες στα δύο επόμενα κρίσιμα παιχνίδια με τον Αστέρα στην Τρίπολη και με τον Παναιτωλικό. Αν νικήσουμε θα έχουμε κάνει πολύ σημαντικό βήμα για την παρουσία μας στα πλέι οφ”.

Ο τεχνικός του δικεφάλου είχε όρεξη για αστεία και για αρκετή ώρα αστειευόταν με τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, κάνοντάς τους διάφορες ερωτήσεις, άσχετες με το ποδόσφαιρο. Οι “κιτρινόμαυροι” θα ξεκουραστούν την Τρίτη (ρεπό) και την Τετάρτη θα μπουν τελική ευθεία της προετοιμασίας τους εν όψει της Σαββατιάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.