Προσφυγή ο Τοπούζης

Μετά τον Κάρλος Τόχα, άλλος ένας ποδοσφαιριστής του Αρη, διαλέγει το δρόμο της προσφυγής, προκειμένου να λύσει τις διαφορές του με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Μετά τον Κάρλος Τόχα, άλλος ένας ποδοσφαιριστής του Αρη, διαλέγει το δρόμο της προσφυγής, προκειμένου να λύσει τις διαφορές του με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Ηταν η σειρά, λοιπόν, του Θανάση Τοπούζη, να  ακολουθήσει αυτή την οδό, διεκδικώντας ένα μικρό χρηματικό ποσό (περίπου 13 χιλιάδων ευρώ) και την ελευθερία του. Όπως γίνεται αντιληπτό η υπόθεσή του έχει μεγάλες διαφορές με αυτή του Τόχα, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Το πιο πιθανό είναι ο Τοπούζης να έχει την ίδια τύχη με τον Αγτζίδη στον οποίο δόθηκε η ελευθέρας με τον νεαρό να συνεχίζει αλλού την καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί πως στον Τοπούζη είχε επενδύσει αρκετά ο Αρης το καλοκαίρι, καθώς με εισήγηση του τότε προπονητή, Σάκη Τσιώλη, ακολούθησε την προετοιμασία στην Αυστρία, με τον Ευρυτάνα τεχνικό  να πιστεύει πολύ στην αξία του. Ελπίδες που δεν μετουσιώθηκαν σε πράξη. Ο Τοπούζης το τελευταίο διάστημα προπονούνταν σταθερά με την Κ20 του συλλόγου.

Για το θέμα μίλησε στο ραδιόφωνο του Αρη, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος λόγω της ενασχόλησής του με την Κ20 έχει συγκεκριμένη άποψη: «Έχει καταντήσει κακόγουστη φάρσα και αστείο η ιστορία των προσφυγών. Οι παίκτες χωρίς να έρθουν να συζητήσουν με τη διοίκηση προχωρούν σε αυτή την κίνηση προφανώς γιατί έχουν κακούς συμβουλάτορες, είτε μάνατζερ, είτε δικηγόρους. Κακό κάνουν στον εαυτό τους και όχι καλό γιατί θα τους συνοδεύει ότι έφυγαν από τον Αρη για 13.000 ευρώ. Θα μπορούσε πολύ εύκολα να έρθει στην ΠΑΕ, να ζητήσει την ελευθερία του και να την πάρει. Όποιος δεν θέλει να είναι στον Αρη δεν τον θέλουμε κι εμείς. Θέλουμε ανθρώπους που σέβονται την ιστορία της ομάδας και την πονούν. Αντιλαμβάνονται ότι ενοχλήθηκε για μία αλλαγή που έγινε στην Κ20 αλλά αν είναι δυνατόν για μία αλλαγή να προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις. Αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παίξει αλλά αυτό επιτυγχάνεται με άλλους τρόπους. Με εσωτερική πειθαρχία, προσπάθεια, δουλειά. Είχε υπερβάλλον ζήλο, δυστυχώς είχε κι έναν τραυματισμό στην Κ20. Πρέπει η υπομονή να είναι συνοδός τους. Το έχω πει και στα παιδιά επειδή τελευταία είμαι κοντά τους, είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό για τα παιδιά αυτά να συμμετέχουν στην Κ20 και πιστέψτε με τους ζηλεύουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες άλλα παιδιά για το ό,τι φορούν τη φανέλα του Αρη. Τους έχω πει να το διαχειριστούν αυτό με τον καλύτερο τρόπο για να μην απωλέσουν αυτή την ευκαιρία. Με δεδομένη την οικονομική κρίση που υπάρχει η πόρτα για αυτά τα παιδιά έχει ανοίγει πλέον διάπλατα για την πρώτη ομάδα. Θέλει υπομονή, δεν είναι συνταξιούχοι, είναι 18 χρονών. Αλίμονο αν με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.