Θετικό κλίμα για τον Λέτο

Τις προσεχείς ημέρες θα ληφθεί η οριστική απόφαση του Αντρέα Στραματσιόνι για το αν θα αποκτηθεί τελικά ο Σεμπαστιάν Λέτο από τον Παναθηναϊκό, όμως το κλίμα στους «πράσινους» για τον Αργεντινό είναι θετικό.

Τις προσεχείς ημέρες θα ληφθεί η οριστική απόφαση του Αντρέα Στραματσιόνι για το αν θα αποκτηθεί τελικά ο Σεμπαστιάν Λέτο από τον Παναθηναϊκό, όμως το κλίμα στους «πράσινους» για τον Αργεντινό είναι θετικό. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός προτάθηκε στο «τριφύλλι», με τη διοίκηση να παρουσιάζεται θετική στο ενδεχόμενο επιστροφής του στις τάξεις της ομάδας, όμως τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Στραματσιόνι θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, καθώς έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Νοέμβριο και τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Παράλληλα, οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκαθαρίσει πρώτα η υπόθεση, σχετικά με το ιταλικό διαβατήριο του παίκτη, καθώς δεν υπάρχει ελεύθερη κάποια θέση ξένου. Ο Λέτο έχει ρίξει σημαντικά τις οικονομικές απαιτήσεις, προκειμένου να επιστρέψει στο «τριφύλλι» και δείχνει να επιθυμεί διακαώς να φορέσει και πάλι τα πράσινα.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος και αυτό σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα μπορέσουν να τον αποκτήσουν έως τις 10 Φεβρουαρίου, όταν λήγει η προθεσμία για τους ελεύθερους παίκτες. Μέχρι τότε θα έχει ληφθεί η οριστική απόφαση του Στραματσιόνι, ο οποίος μελετάει όλα τα στοιχεία για τον Αργεντινό και σύντομα θα κάνει την τελική του εισήγηση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.