Με το Novasports.gr στην Κομοτηνή

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr ην αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Πανιώνιο, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (17:15, Novasports 1 - #PANTHPGSS).

Παρακολουθείστε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr ην αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Πανιώνιο, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (17:15, Novasports 1 – #PANTHPGSS). Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το Σάββατο.

Στις 15:00 ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο την Καλλονή. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στη 16η θέση με δέκα βαθμούς. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, προκειμένου να κάνουν το σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να συνεχίσουν τη «μάχη» για την παραμονή.

Στις 17:15, ο Πανθρακικός θα φιλοξενήσει στην Κομοτηνή τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 15η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς. Η ομάδα της Κομοτηνής θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να κάνει το σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν το «τρίποντο» για να συνεχίσουν την προσπάθεια για την είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τέλος, στις 19:30 ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς και θέλουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν «ζωντανοί» στο «κυνήγι» της δεύτερης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 14η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και θέλουν βαθμούς ή βαθμό, προκειμένου να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 

Παναιτωλικός-Καλλονή (15:00, Novasports 3 – #PANAELK) 
Πανθρακικός-Πανιώνιος (17:15, Novasports 1 – #PANTHPGSS) 
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (19:30, Novasports 2 – #PAOKATR) 

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 

ΑΕΚ-Βέροια (15:00, Novasports 2 – #AEKVER) 
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 4 – #ASTLEV) 
Ξάνθη-Ηρακλής (17:15, Novasports 7 – #XANTIRA) 
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός (17:15, Novasports 2 – #PLATPAO) 
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1 – #PASOLY)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.