Φωτάκης: “Πληρώσαμε το Europa League”

Ο Γιώργος Φωτάκης θεωρεί ότι η συμμετοχή στο Europa League κόστισε βαθμούς στον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Φωτάκης θεωρεί ότι η συμμετοχή στο Europa League κόστισε βαθμούς στον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Ο διεθνής μέσος μίλησε για τη μεγάλη νίκη του “Δικεφάλου” επί του Παναθηναϊκού, τα οικονομικά προβλήματα και το μέλλον του ΠΑΟΚ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Goal»: Αναλυτικά: 

-Ο ΠΑΟΚ πήγε ως αουτσάιντερ στο Ολυμπιακό Στάδιο και τελικά έφυγε με τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Κατά πόσο άλλαξε το κλίμα αυτό το τρίποντο;

«Δεν αλλάζουν και πολλά και θα το εξηγήσω αυτό. Δεν θεωρώ ότι ήμασταν το αουτσάιντερ. Εμείς πήγαμε στην Αθήνα με στόχο τη νίκη. Ετσι έχουμε μάθει και αυτό κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ημασταν καλοί και αποτελεσματικοί και πήραμε αυτό που θέλαμε».

-Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο γήπεδο δεν φάνηκε να παίζουν δυο ομάδες που είχαν μεταξύ τους 15 βαθμούς διαφορά…

«Εμείς μπήκαμε στο γήπεδο με στόχο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους βαθμούς. Το πετύχαμε και αυτό είναι που μετράει. Το ξεκίνημά μας στο πρωτάθλημα δεν ήταν καλό. Είχαμε παράλληλα και τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League και αυτό μας στοίχισε σε κούραση και σε καθαρό μυαλό. Φάνηκε και από την πορεία μας μόλις τελειώσαμε τα παιχνίδια των ομίλων. Δεν το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία, όμως τα αποτελέσματα αυτό έδειξαν».

-Από εδώ και πέρα έχετε μόνο το πρωτάθλημα μπροστά σας και ακολούθως τα πλέι οφ. Τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ, ειδικά μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό;

«Δεν ξέρω τι μπορούμε να πετύχουμε, αυτό θα φανεί. Ξέρω όμως τι θέλουμε όλοι. Υπάρχει πλέον μόνο αυτός ο στόχος και θα τον κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. Δείξαμε κάποια πράγματα με τον Παναθηναϊκό, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε και άλλο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και ακολούθως να πάρουμε την πρωτιά στα πλέι οφ. Αυτός είναι και ο μεγάλος μας στόχος».

-Ξεκίνησε εδώ και μέρες και τη Δευτέρα “φούντωσε” η κουβέντα στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ για τα οικονομικά. Πώς εισπράττεις εσύ όλο αυτό το κλίμα ως παίκτης της ομάδας;

«Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Πολλές ομάδες έχουν προβλήματα οικονομικά και τα έχουμε και εμείς. Οταν μπαίνεις στο γήπεδο όλα αυτά φεύγουν, μένουν απ’ έξω, και σε ενδιαφέρει μόνο η νίκη στο παιχνίδι που παίζεις. Εχουμε μάθει να τα αφήνουμε στην άκρη».

-Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ το ευρωπαϊκό ταξίδι τελείωσε. Μπορεί ο αποκλεισμός από την Ευρώπη να λειτουργήσει θετικά όσον αφορά τον παράγοντα κούραση; Λογικά, αυτός θα εκλείψει…

«Ετσι είναι. Σίγουρα θα είμαστε πιο φρέσκοι από εδώ και πέρα και νομίζω αυτό φάνηκε και από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που υπήρχε μια διακοπή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.