Μαρκόπουλος: «Πρωταγωνίστρια ομάδα ο Κολοσσός»

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον Κολοσσό Ρόδου ο Σούλης Μαρκόπουλος με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον Κολοσσό Ρόδου ο Σούλης Μαρκόπουλος με αφορμή την προσεχή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του δικεφάλου τόνισε πως ο Κολοσσός πρωταγωνιστεί στην φετινή Α1 καθώς διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ τόσο στην περιφέρεια όσο και κάτω από το καλάθι.

«Ο Κολοσσός είναι μία πολύ καλή ομάδα, με ένα ρόστερ πολύ γεμάτο, τόσο στην περιφέρεια όσο και κοντά στο καλάθι. Είναι ομάδα που της αρέσει να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο και προσπαθεί με αιφνιδιασμούς να δώσει και θέαμα, αλλά και ουσία στο παιχνίδι της. Ο Κολοσσός προσπαθεί να παίξει με αιφνιδιασμούς και διεισδύσεις, έχει έμπειρους παίκτες και Αμερικανούς που έχουν ενσωματωθεί με τον υπόλοιπο κορμό της ομάδας και όλα αυτά την έχουν κάνει από τις πρωταγωνίστριες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς από την πλευρά μας, έχοντας νέους παίκτες στο ρόστερ μας, προσπαθούμε μέρα με την ημέρα να εμφανιστούμε περισσότερο βελτιωμένοι και να πετύχουμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο, για να πάρουμε και το αποτέλεσμα που θέλουμε», ήταν τα λόγια του Σούλη Μαρκόπουλου.

Από την πλευρά του ο Μίλος Μπόγιοβιτς είπε: «Περιμένω με ιδιαίτερη αγωνία το πρώτο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό μας, απέναντι μάλιστα σε μία καλή ομάδα. Πιστεύω ότι εάν παίξουμε όπως αγωνιστήκαμε για αρκετά μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μπορούμε να κερδίσουμε. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πάντως, γιατί πρόκειται για μία ομάδα που δεν παίζει το κλασικό στιλ, προσπαθούν να αγωνιστούν γρήγορα, με αιφνιδιασμούς και για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλο το παιχνίδι. Εγώ από την πλευρά μου αρχίζω και προσαρμόζομαι, είμαι λίγες μόνο μέρες με την ομάδα, έχω κάνει 3-4 προπονήσεις, αλλά νομίζω ότι είμαι πολύ καλύτερα τώρα, γιατί έχω μάθει τα συστήματα της ομάδας και ελπίζω ότι μπορώ να βοηθήσω περισσότερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.