Με απουσίες στα Γιάννινα η Δόξα

Η Δόξα Δράμας μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αναπτέρωσε τις λιγοστές ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία και πλέον πάει στην πόλη της Ηπείρου για την μεγάλη έκπληξη.

Η Δόξα Δράμας μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αναπτέρωσε τις λιγοστές ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία και πλέον πάει στην πόλη της Ηπείρου για την μεγάλη έκπληξη. Κι αυτό γιατί εάν καταφέρει να επικρατήσει από του ΠΑΣ, τότε θα τον έχει πιάσει στην βαθμολογία και θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ ταυτόχρονα η ίδια θα μπορεί πλέον να ελπίζει βάσιμα.

Ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη, ο Μάκης Κατσαβάκης έχει επιλέξει ήδη την αποστολή, στην οποία όμως δεν θα βρίσκονται τρεις παίκτες του. Πρόκειται για τον τιμωρημένο Τριποτσέρη και τους τραυματίες Ρόκα, Σοϊλέδη, οι οποίοι και συνεχίζουν την θεραπεία τους.

Ετσι η αποστολή την οποία επέλεξε ο τεχνικός των Μαυραετών, αποτελείται από τους: Σέρεμετ, Δαύκο, Μπριλάκη, Βέρτζο, Γελαδάρη, Ψυχογιό, Σικαλιά, Γκαρακλίδη, Λίμα, Ρούτση, Στεργιανό,  Παπαδόπουλο, Κάπελ, Αμπουμπακάρι, Κουμπρόγλου, Αγτζίδη, Κοβάσεβιτς, Αραβίδη, Ουέλινγκτον, Κυβελίδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.