Λάζαρ: «Περήφανος στον ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μεγάλη νίκη του «Δικέφαλου» του Βορρά επί του Παναθηναϊκού.

Χαρούμενος που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μεγάλη νίκη του «Δικέφαλου» του Βορρά επί του Παναθηναϊκού. Ο Ρουμάνος μέσος αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του στο εφετινό πρωτάθλημα, καθώς επίσης και στον πρόσφατο αποκλεισμό από την Ουντινέζε. Ο Λάζαρ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103».

Αρχικά, ο Λάζαρ τόνισε: «Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος. Φέτος κερδίσαμε δύο φορές στην Αθήνα και αυτό είναι σημαντικό. Δεν μπορώ να προσδιορίσω κάτι συγκεκριμένο. Έχουμε εμπειρία, αρκετούς αγώνες στα πόδια μας, είχαμε λίγη τύχη στο πλευρό μας και πήγαν όλα καλά».

Στην συνέχεια, τόνισε για το αν υπήρχε κίνητρο για τον ΠΑΟΚ: «Όχι απλά το κίνητρό μας ήταν η ήττα από την Ουντινέζε και η ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Θέλαμε να τους κερδίσουμε εκεί μέσα».

Επίσης, ο Λάζαρ τόνισε: «Δεν ήξερα κάτι τέτοιο. Κοιτάμε τον εαυτό μας, να πάμε να κερδίσουμε. Θέλαμε να εξιλεωθούμε μετά τον αποκλεισμό από την Ουντινέζε, αλλά αν μπορούσα να διαλέξω θα προτιμούσα να νικήσουμε την Ουντινέζε, παρά τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν τόσο το σκορ στην ήττα από την Ουντινέζε που πείραξε, αλλά ο αποκλεισμός. Η αξία της πρόκρισης ήταν 50-50. Λίγο παραπάνω προσοχή χρειαζόταν και λίγο παραπάνω πάθος, γιατί ειδικά με τους Ιταλούς αν δεν έχεις πάθος είναι δύσκολα. Πέρα από τα γκολ που μας έβαλαν, δεν μας έκαναν άλλη φάση. Το γρήγορο γκολ με την Ουντινέζε άλλαξε τις ισορροπίες πολύ νωρίς».

Σχετικά με τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ο Λάζαρ τόνισε: «Όσο πιο ψηλά θα είμαστε, πέρα από το Champions League, τόσο λιγότερους προκριματικούς θα παίξουμε του χρόνου στην Ευρώπη. Πάντως σε ένα πρωτάθλημα παίζεις με όλες τις ομάδες και τελειώνεις. Γιατί να ξαναπαίζεις; Εγώ διαφωνώ με τη λογική των play offs. Το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώνει στην τελευταία αγωνιστική».

Επίσης, ο Ρουμάνος μέσος αναφέρθηκε και στον στόχο των επτά νικών έως το φινάλε της κανονικής περιόδου: «Έχουμε τις δυνατότητες. Δύσκολη χρονιά με τραυματίες και τιμωρημένους. Βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα παλέψουμε για τις νίκες στα επτά παιχνίδια που απομένουν. Σχεδόν όλοι έπαιξαν καλά. Λίνο Χαλκιάς και Σαλπιγγίδης ίσως ξεχώρισαν».

Τέλος, ο Λάζαρ δήλωσε για την Τούμπα: «Νιώθω περήφανος που παίζω σε αυτό το γήπεδο και σε αυτή την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.