Υπέγραψε ο Νάπο, Ατρόμητος ο Ματέι

Ο Ναπολεόνι είναι και επίσημα παίκτης της Μπασακσεχίρ καθώς πριν από λίγη ώρα υπόγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Πόλης. Άνοιξε ο δρόμος για Ματέι στον Ατρόμητο!

Ο Ναπολεόνι είναι και επίσημα παίκτης της Μπασακσεχίρ καθώς πριν από λίγη ώρα υπόγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Πόλης. Άνοιξε ο δρόμος για Ματέι στον Ατρόμητο!

Ο Στέφανο Ναπολεόνι είναι και επίσημα παίκτης της Μπασακσεχίρ, καθώς νωρίς το πρωί της Δευτέρας μετέβη στην Κωνσταντινούπολη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπόγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα. Ο Ιταλός θέλει να βοηθήσει την ομάδα να βγει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ευρώπη και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αποκτήθηκε.

Ο Ναπολεόνι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενάμιση χρόνου με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Ο πρώην πλέον άσος του Ατρόμητου δηλώνει εντυπωσιασμένος από τα όσα βρήκε στον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης. Μιλάμε για ένα κλαμπ που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα ανάμεσα στους μεγάλους του τουρκικού ποδοσφαίρου και η οικονομική του ευρωστία αγγίζει τα επίπεδα των Φενερμπαχτσέ και Γαλατασαράει.

Η εξέλιξη αυτή ανοίγει τον δρόμο στον Ατρόμητο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κοσμιν Ματέι. Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν πλέον για την ολοκλήρωση και αυτής της μεταγραφής για τον Ατρόμητο, με σκοπό την άμεση βελτίωση του μεσοεπιθετικού παιχνιδιού της ομάδας.  Ο Ρουμάνος εξτρέμ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου διάρκειας 2,5 ετών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.