Ο Μπαρμπόσα φέρνει “ελεύθερο” και …Ισνάλντο

Όλα δείχνουν ότι μετά τον τραυματισμό του Πορτογάλου, η ΑΕΚ θα αναζητήσει ελεύθερο παίκτη για τα άκρα. Διαβάστε τι ...παίζει με Ισνάλντο και Κρισάντους.

Τα χαμόγελα από τις μετεγγραφικές κινήσεις των Σουκουλίνι και Πέκχαρτ “πάγωσαν” στην ΑΕΚ, όταν πληροφορήθηκαν το χρονικό διάστημα απουσίας του Μπαρμπόσα λόγω του τραυματισμού του στο ματς με τη Βέροια. Ο Πορτογάλος άσος είναι ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της Ένωσης και το γεγονός ότι θα λείψει για σχεδόν έναν μήνα κάνει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να ετοιμάζουν ήδη τα πλάνα τους για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ από τους …ελεύθερους. Η ΑΕΚ θα τσεκάρει στα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα, αλλά και σε περιπτώσεις παικτών που έχουν δικαίωμα να υπογράψουν, αφού έχουν μείνει χωρίς ομάδα, έτσι ώστε να υπάρξει μια επιπλέον επιλογή στους εξτρέμ.

Πληροφορίες θέλουν τους “κιτρινόμαυρους” να είναι κοντά στο να “κλείσουν” από τώρα τον Οράσιο Ισνάλντο (η περίπτωση του οποίου …ναυάγησε πριν λίγες μέρες), αλλά όχι για να τον εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους (αφού δεν προλαβαίνουν), αλλά να τον φέρουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Το πιο πιθανό σενάριο μάλιστα, αν προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, είναι να αποκτηθεί τώρα από την ΑΕΚ και να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Αργεντινής.

Την ίδια στιγμή “χάλασε” η μετεγγραφή του Μακόλεϊ Κρισάντους στην Πονφεραντίνα, με τον Νιγηριανό επιθετικό να τονίζει στους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν βιάζεται για να πάρει την απόφασή του, αφού έχει στα χέρια του προτάσεις από Κίνα και Ουκρανία. Χώρες δηλαδή που μπορούν ακόμα και τώρα να γίνουν μετεγγραφικές κινήσεις. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε αποδεχθεί την πρόταση της Πονφεραντίνα για τον “Μάκη”, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.