Προπονήθηκε κανονικά ο Ματέι (video)

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ατρόμητου έκανε ο Κοσμίν Ματέι βγάζοντας μάλιστα όλο το πρόγραμμα. Ατομικό ο Πίτου.

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ατρόμητου έκανε ο Κοσμίν Ματέι βγάζοντας μάλιστα όλο το πρόγραμμα. Ατομικό ο Πίτου.

Στην μετά Ναπολεόνι εποχή, ο mr 9 θα είναι ο Κοσμίν Ματέι που ευελπιστεί να ξεπεράσει τον προκάτοχο του. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε για πρώτη του φορά με την νέα του ομάδα βγάζοντας ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης. Είχε μάλιστα και κάποιες καλές συνεργασίες με τον Σουμπίνιο, γεγονός που μόνο ικανοποιημένο αφήνει τον Τραϊανό Δέλλα που βλέπει τις λύσεις του στο δημιουργικό κομμάτι να αυξάνονται.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πίτου Γκαρσία ο οποίος προέρχεται από έναν τραυματισμό στην κλείδα και δεν υπολογίζεται για το ματς με τη ΑΕΚ. Το μισό πρόγραμμα έβγαλαν οι Μπρίτο και Μπάρκας για λόγους αποφόρτισης. Σε ότι έχει να κάνει με τον Εμπόου, μπήκε στον τελευταίο μήνα της αποθεραπείας του και αναμένεται να προπονηθεί κανονικά στα μέσα Μαρτίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.