Ο Μίτροβιτς λύτρωσε την Φούλαμ (video)

Η Φούλαμ επικράτησε με 2-1 της Σάντερλαντ, προσπέρασε στη βαθμολογία την Κάρντιφ έχοντας αγώνα περισσότερο και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ.

Η Φούλαμ επικράτησε με 2-1 της Σάντερλαντ, προσπέρασε στη βαθμολογία την Κάρντιφ έχοντας αγώνα περισσότερο και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο και ουσιαστικά στην 3η φορά που απείλησαν τον Μπετινέλι προηγήθηκαν με τον καλύτερο παίκτη τους σε αυτό το διάστημα. Ο Ασόρο απέφυγε τον Τάργκετ και σημάδεψε τη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα των γηπεδούχων για το 0-1…

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το ημίωρο, απείλησαν με ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Πιαζόν στο 31ο λεπτό, και σκόραραν με τον βραζιλιάνο μετά την ασίστ του Φρέντερικς στο 45′.

Ο Μίτροβιτς δημιούργησε την πρώτη απειλή του δευτέρου μέρους στο 57′ ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κέρνι με πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να περάσει έξω από το δεξί δοκάρι του Στιλ.

Στο 67 τριτη καλή στιγμή για τη Φούλαμ στο δεύτερο ημίχρονο με άστοχο του του ΜακΝτόναλντ. Ο Κέρνι έφτασε κοντά στο γκολ με ένα ακόμη σουτ εκτός περιοχής στο 72ο λεπτό μετά από πάσα του Φρέντερικς και με τη μπάλα να φεύγει εκατοστά έξω από το δοκάρι της εστίας της Σάντερλαντ. 

Στο 76ο λεπτό ο Κέρνι εκτέλεσε φάουλ και ο Μίτροβιτς με το 12ο γκολ του στη σεζόν διαμόρφωσε με κεφαλιά το 2-1, ξεκινώντας από θέση οφσάιντ πάντως την προσπάθειά του, κάτι που δεν είδε ο βοηθός.

Η Φούλαμ είναι στη δεύτερη θέση και σε απόσταση δύο βαθμών από την 3η κάρντιφ που αύριο παίζει με τη Χαλ εκτός έδρας, ενώ η Σάντερλαντ έχει υποβιβαστεί από την προηγούμενη αγωνιστική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.