Ασταμάτητη η Σεντ Ετιέν! (video)

Οι Στεφανουά χάρη στο γκολ του Χαμουμά και την απόδοση του Ρουφιέ πέρασαν κι από την έδρα της Μονπελιέ, έμειναν αήττητοι για 13 σερί αγωνιστική και βρίσκονται στην 5η θέση της Ligue 1.

Οι Στεφανουά χάρη στο γκολ του Χαμουμά και την απόδοση του Ρουφιέ πέρασαν κι από την έδρα της Μονπελιέ, έμειναν αήττητοι για 13 σερί αγωνιστική και βρίσκονται στην 5η θέση της Ligue 1.

Δίχως να πιάσει καλή απόδοση η ομάδα του Ζον Λουί Γκασέ κατάφερε να πάρει μια ακόμη νίκη, πληγώνοντας στο “Μοσόν” την Μονπελιέ, η οποία έχει τη δεύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ στο σπίτι της δεν έχει ηττηθεί από την Παρί, τη Μαρσέιγ και τη Μονακό.

Η εκκίνηση ήταν ιδανική για τους “Πράσινους” αφού στο 10′, η συνεργασία Καμπελά-Μονέ Πακέ είχε ως τελικό αποδέκτη τον Χαμουμά, ο οποίος στα όρια της μικρής περιοχής είχε εύκολο έργο για το 0-1.

Από εκεί και πέρα, οι Μονπελιερέν κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με κύριο εκφραστή των επιθετικών ενεργειών τους τον Μουκιέλ, απείλησαν τους φιλοξενούμενους, ωστόσο απέναντί τους βρήκαν τον Στεφάν Ρουφιέ.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας, στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, έπιασε το πέναλτι του Σίο, είχε μία ακόμη φοβερή επέμβαση σε δυνατό σουτ του Ντόλυ στο 61′, ενώ στο 84′ είχε την τύχη στο πλευρό του, αφού μετά το σουτ του Σκιρί και την κόντρα στον Τεοφίλ Κατρίν, η μπάλα πήγε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του.

Πλέον η “Σεντέ” βλέπει πως το μέλλον της μπορεί να έχει ευρωπαϊκή αύρα, ούσα στην 5η θέση, αγωνιζόμενη εντός έδρας με τη Μπορντό, εκτός με τη Μονακό, για να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα στην έδρα της με την παραπαίουσα Λιλ, του άλλοτε προπονητή της, Κριστόφ Γκαλτιέ.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα, όλο το γήπεδο χειροκρότησε για ένα λεπτό εις μνήμην του αποθανόντα Ανρί Μισέλ.

Μονπελιέ: Λεκόντ –  Μουκιέλ (71′ Σάμπια), Πέντρο Μέντες, Ίλτον (αρχ.), Κονγκρέ, Κοζά (54′ Ντόλυ) –  Πίρις, Σκιρί, Λαν –  Σίο, Νινγκά (75′ Εμπενζά)

Σεντ Ετιέν: Ρουφιέ (αρχ.) –  Ντεμπουσί, Τεοφίλ-Κατρίν, Σούμποτιτς, Γκαμπριέλ Σίλβα –  Εμβιλά, Σέλνες –  Χαμουμά (75′ Εντέπ), Μονέ-Πακέ, Καμπελά (90′ Ντιουσέ) –  Μπέριτς (56′ Μπαμπά)

STAT ATTACK

Η Μονπελιέ έχει μία νίκη στα 10 τελευταία ματς

Στο δεύτερο γύρο η Σεντ Ετιέν έχει συγκεντρώσει 32 βαθμούς, μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καλύτερη συγκομιδή από τους Στεφανουά.

Ο Ρουφιέ έπιασε το 4ο πέναλτι στα 11 τελευταία.

Η Σεντέ είναι αήττητη στα 7 τελευταία ματς εκτός έδρας, έχοντας 5 νίκες και 2 ισοπαλίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.