Παραμένουν τα προβλήματα στον Πανιώνιο

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν διάφοροι παίκτες του Πανιωνίου με τραυματισμούς και ιώσεις συνεχίζονται.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν διάφοροι παίκτες του Πανιωνίου με τραυματισμούς και ιώσεις συνεχίζονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην παίρνουν μέρος στις προπονήσεις και έτσι να γίνεται δύσκολο και το έργο του προπονητή τους, Απόστολου Μάντζιου, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο το Σάββατο.

Την Τετάρτη ο έμπειρος τεχνικός ήταν κανονικά στην προπόνηση, καθώς επέστρεψε από την Κομοτηνή, όπου και παρακολούθησε σεμινάριο της UEFA για το δίπλωμα UEFA pro. Ετσι ήταν και αυτός που έδωσε οδηγίες στην προπόνηση, ρίχνοντας το βάρος του στην τακτική και την βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Ομως και πάλι μέτρησε απουσίες. Συγκεκριμένα οι Αμπντουλάγιεφ, Σκέμπρι, Κούτσι είναι στις αποστολές των Εθνικών τους ομάδων και αναμένονται την Πέμπτη και πάλι στις προπονήσεις. Από κει και πέρα, ο Αυλωνίτης δεν έκανε προπόνηση καθώς έχει προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα, ενώ ο Πετκάκης που υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, έχει κήλη στην μέση του.

Παράλληλα ο Σταυροθανασόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Ντούνης έχει ακόμα άδεια από το ιατρικό επιτελείο, ενώ ο Μιχαηλίδης έκανε μόνο θεραπεία. Η μόνη ευχάριστη είδηση ήρθε από τον Ρόκα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και έδειξε πως έχει ξεπεράσει το αιμάτωμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.