Η διαδρομή της πρωταθλήτριας προς το… σπίτι της (video)

Η ΑΕΚ γιόρτασε με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μόνο το novasports.gr συνόδευσε την αποστολή της Ενωσης από τη Ριζούπολη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, με κάμερες μέσα και έξω από το πούλμαν.

Μετά από σχεδόν δυόμισι ώρες το ανοιχτό πούλμαν της ΑΕΚ έφτασε στο εργοτάξιο της «Αγιά Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Σε όλη τη διαδρομή, από τη Ριζούπολη και το «Γ. Καμάρας» μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια πάνω από 15.000 φίλοι της ομάδας αποθέωσαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.



Εκεί ήταν μόνο η κάμερα των καναλιών Novasports η οποία βρισκόταν πάνω στο πούλμαν και μετέφερε διαρκώς μέσω του Novasports.gr τις αντιδράσεις των παικτών και τους πανηγυρισμούς τους. 

Στο εργοτάξιο του γηπέδου χιλιάδες κόσμου περίμεναν το λεωφορείο για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες και το τιμ την κατάκτηση του τροπαίου μετά από 24 χρόνια και να φωνάξουν συνθήματα και για την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και όταν άρχισε η βροχή ο κόσμος αυξανόταν αντί να μειωθεί δείγμα της δίψας που είχε όλο αυτό το διάστημα, που η ομάδα πέρασε πολλές και δύσκολες στιγμές, για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. 

Μία διαδρομή περίπου δύο χιλιομέτρων κράτησε περισσότερο από μιάμιση ώρα, με τον κόσμο να μην σταματά να αποθεώνει και να τραγουδά για τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ, οι οποίοι πήγαν την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 24 χρόνια. 

Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας πάνω στο πούλμαν με τα κινητά στα χέρια και πολλές φορές με μπύρες και σαμπάνιες, γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν ο καιρός δεν τα χάλαγε στο τέλος, τότε οι πανηγυρισμοί θα κρατούσαν για πολλές ώρες ακόμα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.