Στραματσόνι: «Έχω το ίδιο πάθος με τους παίκτες μου» (video)

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του, η οποία συνδυάστηκε με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι. «Σήμερα δεν πρέπει να μιλάμε», το σχόλιο του Πετράκη.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του, η οποία συνδυάστηκε με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι. «Σήμερα δεν πρέπει να μιλάμε», το σχόλιο του Πετράκη.

«Κατά τη γνώμη μου, ο Παναθηναϊκός έπαιξε με πάθος από το πρώτο λεπτό. Προτιμώ να παίζω με 11 παίκτες, αλλά σήμερα μείναμε με 10 για περίπου 50 λεπτά. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να δείξουμε σε όλους ότι έχουμε το πνεύμα του Παναθηναϊκού», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

Για τον διαιτητή και τις αντιδράσεις του από τον πάγκο: Έχω το ίδιο πάθος με τους ποδοσφαιριστές. Δεν έχω τίποτα εναντίον οποιουδήποτε, απλά έχω πολύ ενέργεια».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δήλωσε: «Όταν το αποτέλεσμα είναι 0-3, όταν ο αντίπαλος είναι με 10 από το 40′, ανεξάρτητα αν είναι μεγάλη ομάδα, δεν πρέπει να μιλάμε, πρέπει να προβληματιστούμε και να δούμε για ποιο λόγο συνέβη αυτό, ανεξάρτητα από το πώς προέκυψε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Για τις πολλές σέντρες που βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο: «Όταν ο αντίπαλος είναι μπροστά στο σκορ και παίζει με 10, υπάρχει μια οπισθοχώρηση στο μισό δικό τους γήπεδο. Είναι δύσκολο να βρεις λύσεις από τον άξονα και πρέπει να πας να παίξεις από τα πλάγια. Δυστυχώς δεν είχαμε από τα πλάγια την ποιότητα στη σέντρα. Σ’ αυτό έπαιξε ρόλο και η πολύ καλή παρουσία του Στιλ που μάζεψε όλες τις μπάλες στην περιοχή. Κάναμε κάποιες φάσεις, φαινόταν ότι μπορούμε να βάλουμε γκολ και να χαλάσουμε την ισορροπία της αντίπαλης άμυνας, αλλά δεν είχαμε καλή τελική πάσα και δεν βρήκαμε τις λύσεις. Δεν θέλω να πω για το πρώτο και τρίτο γκολ που δεχτήκαμε σήμερα. Το πρώτο απαγορεύεται να το φάμε. Δεν πρέπει να μιλάμε, πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια σήμερα».

Για τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα:
«Παίζει ασφαλώς ρόλο η ποιότητα των αντιπάλων που παίξαμε, όμως πέρυσι είχαμε διαφορετική συμπεριφορά σ’ αυτά τα παιχνίδια.  Προσπαθώ κι εγώ να βρω τις αιτίες και όχι δικαιολογίες γι’ αυτές τις συμπεριφορές. Αν έμπαινε γκολ η φάση του Φερφελή, θα ήταν άλλο ματς. Όπως θα ήταν άλλο στη διπλή ευκαιρία που δώσαμε στον Παναθηναϊκό στο α’ ημίχρονο. Πρέπει να μας προβληματίσουν αυτά».

Για τη χρησιμοποίηση του Ίλιτς στα πλάγια στο δεύτερο ημίχρον«Έχει ελευθερία κινήσεων και πάει ποο:λλές φορές στα πλάγια. Η θέση του έχει κι άλλες απαιτήσεις, όπως η αμυντική συμπεριφορά».

Για το στόχο του ΠΑΣ από εδώ και πέρα: «Να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα θέλουμε να την πάμε όσο πιο δυνατόν ψηλά».

Για το αν πιστεύει ότι θα αλλάξει πρόσωπο ο ΠΑΣ Γιάννινα στα πιο βατά ματς του προγράμματος: «Θα το δούμε στην πράξη, δεν θέλω να μιλάμε γι’ αυτά».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό το κίνητρο, παίζει ρόλο, όπως είναι σημαντικό να δημιουργείς και κίνητρα, αλλά εγώ θέλω κάθε μέρα να έχουμε το καλύτερο. Σήμερα δεν είναι κανείς χαρούμενος. Πρέπει να καταλάβουμε, ότι όλοι είμαστε επιρρεπείς σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Χρειάζεται προσπάθεια να το αλλάξουμε αυτό. Καμιά φορά και οι συγκυρίες δεν βοηθούν. Είναι δύσκολο αυτό το κομμάτι για ‘μενα, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε τη λύση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.