Με κόσμο ο Πανθρακικός στο «Ελ Θράκικο»

Τη συμπαράσταση του κόσμου του θα έχει ο Πανθρακικός στο προσεχές ντέρμπι της Θράκης με την Ξάνθη, καθώς στα Πηγάδια θα υπάρχει εξέδρα για τους φιλοξενούμενους.

Τη συμπαράσταση του κόσμου του θα έχει ο Πανθρακικός στο προσεχές ντέρμπι της Θράκης με την Ξάνθη, καθώς στα Πηγάδια θα υπάρχει εξέδρα για τους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πανθρακικού:

«Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός για τη λειτουργία κερκίδας στη Skoda Ξάνθη Arena, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (21/02-17:15) στο πλαίσιο 23ης αγωνιστικής της Super League 2015-16, για τις ανάγκες των μεμονωμένων φιλάθλων της ομάδας μας.

Βάσει της απόφασης που ελήφθη στη σύσκεψη των μέτρων τάξης του αγώνα Skoda Ξάνθη-Πανθρακικός, η κερκίδα Δ του γηπέδου “Skoda Ξάνθη Arena” θα λειτουργήσει για τις ανάγκες των φιλάθλων του Πανθρακικού που θα θελήσουν να ταξιδέψουν μεμονωμένα στη γειτονική πόλη.

Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 20 ευρώ και οι φίλαθλοί μας μπορούν να τα προμηθευτούν είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη (καθημερινές ώρες λειτουργίας 10:00-18:00 & Κυριακή 10:00-14:00), είτε από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα μετά τις 15:30, είτε ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα viva.gr, μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://www.viva.gr/tickets/sports/skoda-xanthi-eisitiria-agwnwn/.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου αυτό πρόκειται να εκδοθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.