Καθησυχαστική η Pan Asia

Οι εκπρόσωποι της Pan Asia εμφανίζονται καθησυχαστικοί σχετικά με το χρονικό διάστημα, που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι εκπρόσωποι της Pan Asia εμφανίζονται καθησυχαστικοί σχετικά με το χρονικό διάστημα, που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα θέλουν την πλευρά Πιεμπονγκσάντ να τονίζει πως δεν πρόκειται να γίνουν βεβιασμένες κινήσεις και πως θέλει πρώτα να έχει ξεκάθαρη εικόνα για την οικονομική κατάσταση της ομάδας, πριν προχωρήσει σε συμφωνία με την πλευρά Αλαφούζου, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. 

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, τονίζεται πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουν γίνει γνωστά τα πρώτα στοιχεία και θα υπάρχει μια εικόνα για το που οδηγείται ο έλεγχος. Στόχος των υποψήφιων επενδυτών είναι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος στις 15 Ιουνίου και να προχωρήσει η συμφωνία, εφόσον δεν υπάρξουν αποκλείσεις στα αποτελέσματα του ελέγχου, με τα στοιχεία που παρουσίασε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζου. Ο έλεγχος των οικονομικών του “τριφυλλιού” αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.