Το εξώδικο της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό για τον Λάζαρο

Διαβάστε τι σημειώνεται στο εξώδικο που απέστειλε την Τρίτη (15/5) η Ένωση στους "ερυθρόλευκους" ως απάντηση στο ανυπόγραφο εξώδικο που είχαν λάβει νωρίτερα.

Στα δικαστήρια οδηγείται πλέον το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, μετά τη διαμάχη της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για την υπόγραφή του ποδοσφαιριστή. Οι άνθρωποι της Ένωσης υποστηρίζουν ότι τη Δευτέρα (14/5) έλαβαν ανυπόγραφο εξώδικο από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ και το πρωί της επόμενης μέρας απάντησαν με το δικό τους εξώδικο στο οποίο σημειώνεται μεταξύ άλλων:

«Το γεγονός αυτό (σ.σ. το συμβόλαιο του Λάζαρου) είναι πανελληνίως γνωστό και για το λόγο αυτό φέρεστε να συγκοινοποιείτε (μη προβλεπόμενα) το ως άνω ανυπόγραφο έγγραφο σε ΕΠΟ, Super League και ΠΣΑΠ, σε μια εμφανή προσπάθεια δημιουργίας τεχνηέντως μιας οιονεί προδικασίας, δείγμα επίσης του ότι γνωρίζετε καλά τις πολυεπίπεδα έννομες συνέπειες, τόσο για εσάς, όσο και για τον ποδοσφαιριστή, στην περίπτωση που κινηθείτε εκτός του πλαισίου των οικείων κανονισμών».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μάλιστα υποστήριζαν σήμερα (15/5) για το θέμα ότι με αυτό το εξώδικο επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός μας ενώπιον κάθε αρμόδιου δικαστηρίου ή και δικαιοδοτικού οργάνου…  «για τυχόν μη νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή μας, όχι μόνο για την προσπάθεια προσέγγισής του παρά το γεγονός ότι η συμβατική μας δέσμευση ολοκληρώνεται στις 30/6/2019, αλλά και για το γεγονός πως φέρεστε να έχετε παρανόμως ξεκινήσει διαδικασίες σύναψης συμβολαίου μαζί του αφενός λίγες ώρες πριν την κρίσιμη για την ομάδα μας διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου το περασμένο Σάββατο 12.05.2018, αφετέρου για χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεσμεύεται συμβατικά με την ομάδα μας βάσει υπογεγραμμένου συμβολαίου».

Επίσης η ΑΕΚ υποστηρίζει στο εξώδικό της ότι το έγγραφο που της απέστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός «δεν επιφέρει καμία έννομη συνέπεια, δεδομένου πως είναι ανυπόγραφο».
Απαντά όμως κινούμενη καλόπιστα προς αποφυγήν παρερμηνειών που δύνανται να επιφέρουν σκληρές πειθαρχικές κυρώσεις στην ομάδα σας». 
Σημειώνονται ακόμα οι θέσεις της ΑΕΚ σχετικά με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και το συμβόλαιό του.

Το παραπάνω εξώδικο (το οποίο έχει ήδη κοινωποιηθεί και στη Super League) μάλιστα υπογράφεται από τον Α’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.