Στα ημιτελικά η Ακτή

Την παρουσία της στους «4» του Κόπα Άφρικα εξασφάλισε η Ακτή Ελεφαντοστού, που νίκησε εύκολα με 3-0 την Ισημερινή Γουινέα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των «Ελεφάντων» στο 36' και το 69' κι ενώ είχε χάσει πέναλτι στο 29'.

Την παρουσία της στους «4» του Κόπα Άφρικα εξασφάλισε η Ακτή Ελεφαντοστού, που νίκησε εύκολα με 3-0 την Ισημερινή Γουινέα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των «Ελεφάντων» στο 36′ και το 69′ κι ενώ είχε χάσει πέναλτι στο 29′.
 
Ο Γιάγια Τουρέ στο 81′ πέτυχε το τρίτο και τελευταίο τέρμα του αγώνα, που είχε τελειώσει ουσιαστικά αρκετά νωρίτερα, καθώς οι συνδιοργανωτές δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανώτερή τους ομάδες του Φρανσουά Ζαχουί.
 
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Μπάρι, Κ. Τουρέ, Μποκά, Μπάμπα, Ζοκορά (77′ Μπόνι), Γ. Τουρέ, Κουλιμπαλί (87′ Έμπουε), Γκόσο, Γκράντελ (85′ Καλού), Ντρογκμπά, Ζερβίνιο
 
ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΙΝΕΑ: Ντανίλο, Κίλι, Ντόε, Ρούι, Φουσένι (84′ Φαμπιάνι), Κονατέ, Μπαλμπόα, Εκάνγκα (71′ Μπολάδο), Γιουβενάλ, Εκέδο (46′ Φιτζό), Ράντι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.