Φουλάρει για προπονητή ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να έχει διαδοχικές επαφές την ερχόμενη εβδομάδα με τους υποψήφιους για τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Δώνη να παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να έχει διαδοχικές επαφές την ερχόμενη εβδομάδα με τους υποψήφιους για τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Δώνη να παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νταμπίζας αναμένεται να έχει την Τετάρτη ραντεβού με τον Έλληνα τεχνικό, προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικά το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο 48χρονος τεχνικός φέρεται να έχει κάποιους ενδοιασμούς, οι οποίοι έχουν να κάνουν σχετικά με την οικονομική κατάσταση των «πρασίνων» και τις εξελίξεις στο θέμα της παραχώρησης των μετοχών στην Pan Asia.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Γιάννη Πετράκη να αποτελεί την εναλλακτική λύση στη λίστα του Νταμπίζα για τη θέση του προπονητή, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Δώνη. Παράλληλα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού περιμένει να μάθει τις ποινές που θα της επιβληθούν, μετά την αλλαγή του κανονισμού για τις ομάδες που δεν εξασφαλίζουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πιο πιθανό είναι οι «πράσινοι» να ξεκινήσουν με -6 το επόμενο πρωτάθλημα και να έχουν περιορισμένο αριθμό μετεγγραφών και ανανεώσεων συμβολαίων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.