Χωρίς κόσμο στο Περιστέρι

Χωρίς την υποστήριξη των φίλων του θα αγωνισθεί ο Ηρακλής στο παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Χωρίς την υποστήριξη των φίλων του θα αγωνισθεί ο Ηρακλής στο παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Κι αυτό γιατί οι Περιστεριώτες αποφάσισαν πως η κερκίδα των φιλοξενούμενων δεν θα ανοίξει ξανά μέχρι νεωτέρας, μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. 

«Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Ηρακλής τη Δευτέρα (29/02, 19:30) στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, καθώς στα μέτρα τάξης που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου, οι υπεύθυνοι της γηπεδούχου ομάδας διεμήνυσαν σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση της ΠΑΕ Ατρόμητος, ώστε να μην ανοίξει ξανά η θύρα των φιλοξενουμένων, έπειτα από τα σοβαρά και εκτεταμένα επεισόδια που προηγήθηκαν στον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ.

Το ίδιο θα ισχύσει σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ατρομήτου, δηλαδή να μην δώσουν το «παρών» φιλοξενούμενοι οπαδοί» αναφέρει η ενημέρωση του Ηρακλή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.