Λου: ”Αγαπώ τον Κερ, φωτιά η ομάδα του”

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς θα αντιμετωπίσουν για ακόμα μια φορά στους τελικούς του NBA τους Γκόλντεν Στέιτ Oυόριορς. Η ομάδα από το Οχάιο προκρίθηκε στον τελικό για 4η σερί χρονιά και θα προσπαθήσει να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για 2η φορά στην ιστορία του μετά το 2016 όταν και είχε επικρατήσει των Πολεμιστών.

Ο Τάιρον Λου οδήγησε τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για 4η συνεχόμενη χρονιά στους τελικούς του NBA. Ο προπονητής των πρωταθλητών του 2016 μετά την πρόκριση των Golden State Warriors στους τελικούς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή των ”Πολεμιστών”.

”Το να παίζουμε μαζί τους για τέταρτη φορά είναι ένα τρομερό επίτευγμα. Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι. Πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις. Να είσαι συνεχώς στους τελικούς, δεν είναι εύκολο. Είναι σκληρό. Η Regular Season γίνεται βαρετή όταν βρίσκεται συνέχεια στους τελικούς. Πρέπει να έχεις την υπομονή να συνεχίζεις να παίζεις, να μάχεσαι και να μην αφήνεις ποτέ το σκοινί. Είναι μία ομάδα με εξαιρετικό προπονητή. Αγαπώ τον Στιβ Κερ, όλα όσα έχει κάνει για την ομάδα. Έχουν… φωτιά στην επίθεση, είναι εξαιρετικοί αμυντικά. Είναι πολύ κουλ που έχουμε μείνει πάλι εμείς στο τέλος.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.