Τα πλάνα του Μαρτίνς για τη Λουκέρνη

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα με τη Λουκέρνη, στη ρεβάνς της Πέμπτης στην Ελβετία, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League

Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Ετσι, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα με τη Λουκέρνη, στη ρεβάνς της Πέμπτης στην Ελβετία, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League (ώρα έναρξης 20.30). Δηλαδή, τερματοφύλακας θα είναι Γιαννιώτης, ακραίοι αμυντικοί οι Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, στόπερ οι Βούκοβιτς, Μιράντα, αμυντικοί μέσοι οι Καμαρά, Μπουχαλάκης, εξτρέμ οι Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, επιτελικός μέσος θα είναι ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Γκερέρο.
Υπενθυμίζεται πως πλην του Νάτχο, από την αποστολή που βρίσκεται από την Τρίτη το βράδυ στη Λουκέρνη αποκλείστηκαν και οι Λεονάρντο Κούτρης, Δημήτρης Μάνος, Δημήτρης Μασούρας, Φελίπε Πάρντο και Δημήτρης Νικολάου. Συνοπτικά, στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σκαφίδας, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Χατζισαφί, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Βρουσάι, Ποντένσε. Γκερέρο, Ανσαριφάρντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.