Φιλικό στην Αμερική για τον Πανιώνιο

Πολύ πιθανόν είναι ο Πανιώνιος να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στα μέσα Μαΐου, προκειμένου να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι ομάδα του MLS!

Πολύ πιθανόν είναι ο Πανιώνιος να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στα μέσα Μαΐου, προκειμένου να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι ομάδα του MLS! Την σχετική πρόταση έχει καταθέσει μάνατζερ στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και όπως όλα δείχνουν θα γίνει και αποδεκτή.

Κι αυτό από τη στιγμή που όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής θα είναι πληρωμένα για τους Νεοσμυρνιώτες από την ομάδα του MLS, ενώ παράλληλα εκείνη την περίοδο δεν θα υπάρχουν και αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα. Παράλληλα ο Πανιώνιος θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με την ομογένεια, στις τάξεις της οποίας υπάρχουν αρκετοί με καταγωγή από την Μικρά Ασία και ειδικά από την Σμύρνη.

Το παιχνίδι θα γίνει στο Ντιτρόιτ και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο αντίπαλος, όμως δεν αποκλείεται αυτός να είναι οι Λος Αντζελες Γκάλαξι, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, προκειμένου το φιλικό παιχνίδι να έχει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία για τους διοργανωτές του.

Στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, συνεχίστηκε κανονικά το Μεγάλο Σάββατο, με προπόνηση που έγινε στο “Απήλιον”. Ο Απόστολος Μάντζιος, είδε τους Ρόκα, Ρόβα να παίρνουν μέρος σε κομμάτια του κανονικού προγράμματος και πλέον να είναι πιθανή η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση της Τετάρτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.