Όλα τα δεδομένα με Ορλάντο Σα και Βαντιγιο

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του novasports.gr τι ισχύει με τους δύο ποδοσφαιριστές που θέλει να φέρει η ΑΕΚ στην Ελλάδα, αλλά και τι συμβαίνει με τις υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις.

Εντελώς διαφορετικές είναι για την ΑΕΚ οι περιπτώσεις των Ορλάντο Σα και Άλβαρο Βαντίγιο, τις οποίες σας αποκάλυψε στις αρχές της εβδομάδας το novasports.gr. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Ρέντιγκ αποτελεί αυτή τη στιγμή το …δυνατό χαρτί της Ένωσης στις διαπραγματεύσεις με τους Άγγλους, αφού από την πλευρά του πιέζει όσο μπορεί για να αποχωρήσει από το νησί και να ενσωματωθεί στον Δικέφαλο. Ο λόγος είναι διπλός. Ο πιο βασικός είναι ότι βλέπει πως με την ΑΕΚ μπορεί να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν είναι όμως μόνο αυτός. Στην Αγγλία δεν έχει προσαρμοστεί όπως θα ήθελε, ενώ τον τελευταίο μήνα έχει μειωθεί κατά πολύ η παρουσία του στην ενδεκάδα της Ρέντιγκ. 

Αυτή τη στιγμή πάντως οι υπεύθυνοι του συλλόγου της Τσάμπιονσιπ δε φέρονται διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν ως δανεικό. Ζητούν μάλιστα ένα ποσό πάνω από 1 εκ. ευρώ για να συναινέσουν στην πραγματοποίηση της μετεγγραφής. Η ΑΕΚ εννοείται ότι δε συζητά καν κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχει πιθανότητα να παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση η πρώην ομάδα του Πορτογάλου, Λέγκια Βαρσοβίας. Οι Πολωνοί δεν έχουν ακόμα καρπωθεί από τους Άγγλους όλο το ποσό της μετεγγραφής του καλοκαιρού και ενδεχομένως το γεγονός αυτό να παίξει ρόλο στην υπόθεση. Η ΑΕΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις, αφού ο Σα παραμένει ο βασικός στόχος για την επίθεση, χωρίς πάντως να είναι ο μοναδικός.

Το όνομα μάλιστα του 24χρονου Αργεντινού Ραμίρο Κόστα, ο οποίος παίζει στη Ρουμανικη Τίργκου Μούρες, βρίσκεται μεταξύ αυτών που εξετάζουν οι “κιτρινόμαυροι”.

Σε ότι αφορά στον Άλβαρο Βαντίγιο, ήδη η Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, ενώ φαίνεται να έχει βρει τη χρυσή τομή και με τη Μπέτις, η οποία φαίνεται θετική ως προς το ενδεχόμενο να αποκτήσει ποσοστό σε πιθανότητα μεταπώλησης του παίκτη. Γενικά αυτή η περίπτωση δείχνει πιο βατή για την ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν δύο ακόμα ποδοσφαιριστές από την ευρωπαϊκή αγορά για το δεξί άκρο της επίθεσης. Είναι πάντως στο …χέρι της Ένωσης να τελειώσει τη μετεγγραφή και να αποκτήσει άμεσα τον Βαντίγιο.

Στα υπόψιν της ΑΕΚ παραμένει πάντα και ο Κοσμίν Ματέι, η περίπτωση του οποίου όμως αφορά περισσότερο σε έναρξη συνεργασίας από το καλοκαίρι. Αυτό που θέλουν οι “κιτρινόμαυροι” είναι να υπογράψουν από τώρα με τον Ρουμάνο και από τον Ιούνιο (όταν μένει ελεύθερος από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου) να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο αετό.

Στην άμυνα, όπως σας έχει ήδη ήδη ενημερώσει το novasports.gr, ο Θέσαρ Άρθο περιμένει επίσημη πρόταση από ομάδα της Κίνας και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους Κινέζουν να κάνουν (ενδεχομένως και στην Ελλάδα) το τελικό ραντεβού μετά τις 18 Ιανουαρίου. Αν ο Ισπανός αποχωρήσει τότε είναι δεδομένο ότι η Ένωση θα αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή στο κέντρο της άμυνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.