Λεάλ: «Θα σωθούμε σίγουρα»

Πεπεισμένος πως ο Εργοτέλης θα παραμείνει στην κατηγορία και δε θα κινδυνέψει, εμφανίστηκε ο Σέρχιο Λεάλ.

Πεπεισμένος πως ο Εργοτέλης θα παραμείνει στην κατηγορία και δε θα κινδυνέψει, εμφανίστηκε ο Σέρχιο Λεάλ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός αναφέρθηκε στη νίκη 1-0 επί της Κέρκυρας και την επιστροφή του στα γκολ, ενώ μίλησε και για την συνέχεια του εφετινού πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Λεάλ τόνισε: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και δίκαια πήραμε τη νίκη. Η προσπάθεια μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ μεγάλη και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά κατά την διάρκεια του αγώνα ήμουν σίγουρος ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου να μπει. Μας έφυγε ένα μεγάλο μέρος από το άγχος που είχαμε, η ψυχολογία μας πλέον είναι καλύτερη και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί και στα επόμενα παιχνίδια».

Και συμπλήρωσε: «Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για την παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Η βοήθεια που μας έδωσαν ήταν πολύ μεγάλη και η παρουσία τους συγκλονιστική. Με τις φωνές τους μας ώθησαν στην επιτυχία. Τους αφιερώνουμε την νίκη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο αγώνα. Τους θέλουμε κοντά μας, τους έχουμε ανάγκη και να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Επίσης, ο Ουρουγουανός επιθετικός τόνισε για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έχουμε πέντε τελικούς μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Σε όλα τα παιχνίδια θα παίξουμε για τη νίκη, ώστε να καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Ο επόμενος τελικός είναι το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πως θα το κερδίσουμε. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και για αυτούς θα παίξουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.