Φατί: «Νιώθουμε την κρίση»

Δηλώσεις σε γαλλική εφημερίδα, έκανε ο Ρικάρντο Φατί, σχετικά με ην οικονομική κρίση που βιώνει η Ελλάδα, το ποδόσφαιρό της και ο Αρης.

Δηλώσεις σε γαλλική εφημερίδα, έκανε ο Ρικάρντο Φατί, σχετικά με ην οικονομική κρίση που βιώνει η Ελλάδα, το ποδόσφαιρό της και ο Αρης. Ο Σενεγαλέζος μέσος, δεν έκρυψε τα λόγια του, τονίζοντας αρχικά: «Την περσινή χρονιά είχαμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και πληρωθήκαμε κανονικά. Από φέτος, αρχίσαμε να νιώθουμε την κρίση. Πληρωνόμαστε με 5.000, 7.000 και 10.000 ευρώ. Ευχαριστώ τον Θεό, που είχα κάποια χρήματα στην άκρη και μου επιτρέπουν να ζω καλά» και συνέχισε: «Οι Έλληνες παίκτες είναι περισσότερο συνηθισμένοι, ξέρουν την κατάσταση της ομάδας και της χώρας. Οι ξένοι έχουν προτεραιότητα στις πληρωμές. Και Έλληνες και ξένοι παίκτες πήγαν στη FIFA να σπάσουν τα συμβόλαιά τους, γιατί δεν έχουν πληρωθεί για έναν χρόνο. Δεν ξέρω πως καταφέρνουν να ζουν».


Ο Φατί χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο επιβιώνουν οι ποδοσφαιριστές στην ελληνική Σούπερ λίγκα: «Αναπόφευκτα, αυτή είναι η πρώτη κουβέντα. “Πληρώθηκες; Πως;”. Για κάποιους είναι πραγματικό πρόβλημα. Ελέγχουν που θα ξοδέψουν. Είναι πολύ περίεργο να βλέπεις ποδοσφαιριστές να προσέχουν τι θα πληρώσουν για την βενζίνη ή το εστιατόριο».


Και ολοκλήρωσε, κάνοντας μια αναφορά στις αναζητήσεις των διοικούντων για βοήθεια από το εξωτερικό: «Αναζητούν επενδυτές στο εξωτερικό. Είναι κοντά σε μια συμφωνία. Ελπίζω να γίνει. Όπως και να έχει, δεν μπορεί να με συγκρατήσει αυτό. Νομικά, όλοι μπορούμε να πάμε στη FIFA, αν θέλουμε να σπάσουμε το συμβόλαιό μας», κατέληξε.




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.