Με τα αυτιά στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο

Ακούστε σε ηχητική μετάδοση από τη Web TV του Novasports.gr, την αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (19:30, Novasports 1).

Ακούστε σε ηχητική μετάδοση από τη Web TV του Novasports.gr, την αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (19:30, Novasports 1). Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής το Σάββατο. 

Στις 15:00, ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί την Καλλονή. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι ουραγοί με έντεκα βαθμούς. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, προκειμένου να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι βλέπουν το συγκεκριμένο ματς, σαν μια από τις τελευταίες τους ευκαιρίες για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Στις 17:15 ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Αρκάδες βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, ενώ οι Γιαννιώτες βρίσκονται στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη, προκειμένου να απομακρυνθούν από την ουρά της βαθμολογίας.

Τέλος, στις 19:30 ο Ηρακλής θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο. Ο «Γηραιός» βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, με 29 βαθμούς, ενώ η Ένωση βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 45 βαθμούς. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά κατάκτησης της δεύτερης θέσης, ενώ οι «κυανόλευκοι» θέλουν τη νίκη, προκειμένου να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία και να αποκτήσουν ελπίδες για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 
Λεβαδειακός-Καλλονή (15:00, Novasports 3) 
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 3) 
Ηρακλής-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1) 

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 
Ολυμπιακός-Ατρόμητος (15:00, Novasports 2) 
Skoda Ξάνθη-Πανθρακικός (17:15, Novasports 2) 
Πλατανιάς-Παναιτωλικός (17:15, Novasports 4) 
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1) 

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 
Βέροια-Πανιώνιος (19:30, Novasports 1) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.