ΟΦΗ για Ευρώπη (vid)

Ο ΟΦΗ ανάγκασε την Ξάνθη (1-0) στην πρώτη της ήττα μετά από τα τέλη Οκτωβρίου. Ο Καμπάντης που πήρε τη θέση του Μάντζιου στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, ήταν ο "χρυσός" σκόρερ της αναμέτρησης.

Ο ΟΦΗ ανάγκασε την Ξάνθη (1-0) στην πρώτη της ήττα μετά από τα τέλη Οκτωβρίου. Ο Καμπάντης που πήρε τη θέση του Μάντζιου στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, ήταν ο “χρυσός” σκόρερ της αναμέτρησης. Με το τρίποντο αυτό οι Κρητικοί “αναρριχήθηκαν’ στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου βρίσκονται και οι Ακρίτες.


Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΟΦΗ, καθώς στο 40ό δευτερόλεπτο ο Μάντζιος τραυματίστηκε και χρειάστηκε να δώσει τη θέση του στον Καμπάνταη. Η Ξάνθη “πατούσε” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτανε σχετικά εύκολα μέχρι την περιοχή του Βεζυρίδη, ωστόσο οι προσπάθειες των παικτών του Ουζουνίδι έπεφταν στο κενό. Ο Βεζυρίδης που υπερασπίστηκε για πρώτη φορά την εστία των Κρητικών στο φετινό πρωτάθλημα ήταν συνεχώς στη σωστή θέση, διατηρώντας ανέπαφα τα δίχτυα.


Οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλα, με αποτέλεσμα ο Βιβιανί να παραμένει θεατής στο παιχνίδι. Ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα και μετά από λάθος διώξιμο του Εντιμάρ, ο Καμπάνταης με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε την ομάδα του οδηγό στο σκορ στο 37′.


Η ανούσια υπεροχή της Ξάνθης συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, φανερώνοντας το πρόβλημα της ακριτικής ομάδας στην τελική πάσα


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε κλείσει τους διαδρόμους προς την περιοχή της και παράλληλα κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα. Η Ξάνθη προσπαθούσε με ατομικές προσπάθειες να πλησιάσει την εστία του Βεζυρίδη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε στο παιχνίδι τον Σουάνη για να τονώσει επιθετικά την ομάδα του και στο 68′ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να ισοφαρίσουν. Ο Εντιμάρ επιχείρησε το σουτ, αλλά δεν κατάφερε να εξιλεωθεί για το λάθος στο γκολ του ΟΦΗ, αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ.


Οι Ακρίτες απείλησαν για δεύτερη φορά στο δεύτερο 45λεπτο με τον Σουάνη, όμως ο Βεζυρίδης είπα και πάλι “όχι” κρατώντας το μηδέν στην άμυνα του. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει το τρίτο σερί  τρίποντο στο πρωτάθλημα, ενώ η Ξάνθη “έχασε” το αήττητο και την ευκαιρία να πετύχει ρεκόρ για την ιστορία της με 11 σερί αγώνες χωρίς ήττα.


Η εξέλιξη της αναμέτρησης:


Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 19η
Αγώνας: ΟΦΗ-Ξάνθη
Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»
Διαιτητής: Τριτσώνης
Βοηθοί: Ευθυμιιάδης, Τρίφων


Οι συνθέσεις:


ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Ταυλαρίδης, Μάντζιος, Βάντο, Κάλαϊτζης, Γεωργίου, Παπουλής, Μπούρμπος, Σίσιτς, Λόπεζ.


Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιάνι, Μπέρτος, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Βάλλας, Φλίσκας, Πόι, Ντάνι, Βλαχοδήμος, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο.






Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.