Μουρίνιο: “Πέρυσι πανηγυρίζαμε όλοι μαζί”

Ο Μουρίνιο ανέλαβε την ευθύνη για την-ακόμα μία- ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα, αλλά παράλληλα θυμήθηκε τους πανηγυρισμούς της ομάδας του στον περσινό τελικό του Κυπέλλου!

Ο Μουρίνιο ανέλαβε την ευθύνη για την-ακόμα μία- ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα, αλλά παράλληλα θυμήθηκε τους πανηγυρισμούς της ομάδας του στον περσινό τελικό του Κυπέλλου!


“Η νίκη έχει πολλούς πατεράδες, αλλά η ήττα μόνο έναν. Η ευθύνη είναι δική μου, όταν χάνει η ομάδα μου. Πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου, πάντως, πανηγυρίζαμε όλοι μαζί. Σκοράραμε πρώτοι, είχαμε τον έλεγχο και καλύτερο ρυθμό. Θέλαμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο, αλλά δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε ένα τέτοιο γκολ από στημένα φάση. Η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα και απέναντί της δεν επιτρέπονται λάθη. Περιμέναμε στο δεύτερο μέρος, με το 1-0 υπέρ μας, να έχουμε περισσότερους χώρους για να πετύχουμε κι άλλα γκολ, αλλά ήρθε το 1-1 με αυτόν τον τρόπο. Από εκεί και μετά η Μπαρτσελόνα απέκτησε ψυχολογικό πλεονέκτημα και είχε την κυριαρχία. Η πρόκριση είναι ανοικτή, αν και πλέον είναι δύσκολο, αν όχι πολύ δύσκολο, να τα καταφέρουμε. Έχουμε πάντως πει πως προτεραιότητα για μας είναι το πρωτάθλημα και δεν το λέω τώρα που χάσαμε. Η νίκη που πήραμε στη Μαγιόρκα ήταν πιο σημαντική από μία νίκη σε αυτό το ματς. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Μπιλμπάο”


Οσο για τη φάση που ο Πέπε πάτησε τον Μέσι, ο Μουρίνιο τόνισε: ” Δεν είδα τη φάση και δεν έχω άποψη. Θα πρέπει να δω το ριπλέι στην τηλεόραση. Αν πάντως ο Πέπε έχει χτυπήσει ηθελημένα τον Μέσι, τότε είναι καταδικαστέα η ενέργειά του”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.