Η μεγάλη γιορτή του Ατρόμητου (pics)

Με μία εκδήλωση αντάξια της ιστορίας του, ο Ατρόμητος παρουσίασε τη φανέλα της νέας σεζόν στο Άλσος Περιστερίου, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του.

Με μία εκδήλωση αντάξια της ιστορίας του, ο Ατρόμητος παρουσίασε τη φανέλα της νέας σεζόν στο Άλσος Περιστερίου, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του.

Περισσότεροι από 2.500 φίλοι, μικροί και μεγάλοι, του Ατρόμητου βρέθηκαν στο Άλσος της περιοχής και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, το face painting, τα αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές ήταν μερικές από τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει ο Ατρόμητος για τον κόσμο. 

Μάλιστα, η ομάδα του Περιστερίου εκτός από τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα, παρουσίασε και όλα τα τμήματα του συλλόγου, από τα «Αστεράκια» μέχρι τον αρχηγό Χαβιέ Ούμπιδες. 

Τόσο οι νέοι παίκτες όσο και τα τμήματα υποδομών φορούσαν την ολοκαίνουργια ριγωτή εμφάνιση που παρουσιάστηκε στον κόσμο με ένα ευφάνταστο και πρωτοποριακό τρόπο με τη χρήση ιπτάμενου drone που βοήθησε τη νέα φανέλα του Ατρομήτου να «πετάξει» στο χώρο του Άλσους και τελικά να προσγειωθεί στην κεντρική σκηνή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.