Ιτούδης: «Οδηγός μας το παιχνίδι στη Ρόδο…»

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Κολοσσό για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος, με τον Δημήτρη Ιτούδη να τονίζει πως ο οδηγός των «πρασίνων» θα είναι το παιχνίδι της Ρόδου.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Κολοσσό για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος, με τον Δημήτρη Ιτούδη να τονίζει πως ο οδηγός των «πρασίνων» θα είναι το παιχνίδι της Ρόδου. Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μέσω του προσωπικού του blog συνεχάρη τους παίκτες για την πρόκριση στα ημιτελικά της Α1, τόνισε πως ο Κολοσσός διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Καλησπέρα σε όλους.

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρόκριση στην επόμενη φάση των play offs με το 2-0 επί του Άρη. Προχωρούμε στους ημιτελικούς τους πρωταθλήματος, οι οποίοι θα έχουν διαφορετική φυσιογνωμία από ότι είχαν άλλες χρονιές, καθώς το σύστημα είναι αυτό της Ευρωλίγκας, ξεκινώντας με δύο αγώνες στην έδρα μας (2-2-1).

Αντίπαλος μας σε αυτή τη φάση θα είναι ο Κολοσσός, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε μια αξιοπρόσεχτη πορεία και την καλύτερη στην ιστορία του στην Α1. Έχουμε ήδη παίξει δύο φορές μαζί τους. Νομίζω ότι γνωριζόμαστε πολύ καλά. Κι εμείς γνωρίζουμε αυτούς και αυτοί εμάς. Εμείς αυτό που θέλουμε σε αυτή τη φάση είναι να ανεβάζουμε στροφές. Νομίζω ότι το δείξαμε στο παιχνίδι στο «Αλεξάνδρειο». Ήμασταν καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι εκεί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, παίζοντας καλύτερο μπάσκετ και αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς: Να ανεβάζουμε ρυθμούς. Είμαστε υγιείς όλοι κι αυτό είναι θετικό επίσης. Δουλεύουμε καλά και ο στόχος μας είναι να παίζουμε καλύτερο μπάσκετ από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά τον Κολοσσό τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, τα είχαμε πει και στη διάρκεια της χρονιάς, σε ότι αφορά την ποιότητα και τον προσανατολισμό του, σε ότι αφορά το πώς λειτουργεί η ομάδα. Το γεγονός ότι απέκλεισε την Καβάλα μόνο τυχαίο δεν είναι. Η Καβάλα είναι σοβαρή ομάδα που είχε βλέψεις για κάτι καλύτερο και είναι μεγάλη επιτυχία το ότι την απέκλεισε με 2-0. Αυτό που πέτυχε ο Κολοσσός απέναντι σε μια ομάδα όπως η Καβάλα, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ποιότητά του. Είναι ξεκάθαρο ότι το τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι εδώ στο ΟΑΚΑ, ίσως να μην είναι οδηγός. Κι εμείς είχαμε αρκετούς παίκτες εκτός, αλλά και γι’ αυτούς είχε ένα πανηγυρικό χαρακτήρα, καθώς ήταν η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Παίξαμε πολύ καλή άμυνα σε εκείνο το παιχνίδι και κρατήσαμε τους Μπόικιν-Χάτεν σε πολύ χαμηλά νούμερα. Έχουν ποιότητα αυτοί οι δύο αθλητές. Δεν ξεγελιόμαστε. Δεν ήταν αυτή η πραγματική τους εικόνα και σίγουρα δεν είναι οδηγός για εμάς εκείνο το παιχνίδι γενικότερα. Θα ξαναπώ ότι περισσότερο οδηγός μας θα είναι ο αγώνας στη Ρόδο, αλλά και οι εμφανίσεις του Κολοσσού απέναντι στην Καβάλα, στις οποίες έδειξε πόσο στηρίζεται στους ξένους του, παίρνοντας όμως σημαντική βοήθεια από αρκετούς Έλληνες παίκτες, οι οποίοι συνδυάζουν εμπειρία και ταλέντο.

Αυτά για την ώρα, θα τα ξαναπούμε από εδώ και σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ.

Δημήτρης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.