Μάντζιος: «Παίξαμε καλά στο ΟΑΚΑ»

Ο Άκης Μάντζιος υπογράμμισε πως ο Λεβαδειακός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπου τελικά πήρε τη νίκη 2-1.

Ο Άκης Μάντζιος υπογράμμισε πως ο Λεβαδειακός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπου τελικά πήρε τη νίκη 2-1. Ο προπονητής της ομάδας της Λιβαδειάς αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του, καθώς επίσης και για τις εντυπώσεις του από το εφετινό πρωτάθλημα. Ο Μάντζιος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 24 Radio 103,3». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη συγκομιδή των 22 βαθμών από τον Λεβαδειακό: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Παρά τους τραυματισμούς, από τα μισά του πρώτου γύρου, έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Η ταλαιπωρία του καλοκαιριού έδεσε την ομάδα, το γεγονός ότι είμαστε στην επαρχία μας βοηθάει να είμαστε οικογένεια. Πήραμε πέντε-έξι παίκτες οι οποίοι στην πορεία έγιναν βασικοί και σε κάθε παιχνίδι κοιτάζουμε να παίζουμε για τον βαθμό ή τους βαθμούς”.

Για τη συνέχεια: “Και χθες λέγαμε ότι θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο ταπεινά. Να είμαστε μια καλή ομάδα που να βελτιώνεται. Ο στόχος μας ήταν εξ αρχής να σωθούμε”.

Για το υλικό της ομάδας: “Δεν έχουμε το βάθος του ρόστερ για να προβληματιζόμαστε. Εχουμε πάντως παίκτες κολώνες πάνω στους οποίους στηρίζονται και τα νέα παιδιά. Ξέρω τι ζητάω από αυτούς και νομίζω ότι είμαστε μια θετική έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα”.

Για τις πρώτες καλές εμφανίσεις με Ολυμπιακό και Ατρόμητο: “Είχαμε πετύχει τον Ολυμπιακό νωρίς, ήταν διαφορετικά. Ομως ισχύει αυτό. Δείξαμε από την αρχή ένα καλό και σοβαρό πρόσωπο”.

Για τη χθεσινή νίκη με την ΑΕΚ: “Και στο πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε η ΑΕΚ, ήμασταν καλοί. Πατήσαμε πολλές φορές περιοχή. Σίγουρα εκμεταλλευτήκαμε και το πρώτο λάθος του αντιπάλου. Κάναμε γρήγορα δύο γκολ, μετά είχαμε σωστή διαχείριση, ήταν και σε καλή μέρα ο Τσιντώτας. Ολα έπαιξαν ρόλο…”.

Για την πορεία του Πανθρακικού: “Παιχνίδι με παιχνίδι ο Πανθρακικός δείχνει καλύτερο πρόσωπο. Πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί”.

Για το πρωτάθλημα γενικότερα: “Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό, οι περισσότερες ομάδες είναι χειρότερες σε σύγκριση με πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ έμεινε πολύ μακριά από την κορυφή. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταθερότητα, έκανε δύο καλές εμφανίσεις, αλλά τίποτα παραπάνω. Η ΑΕΚ καλή ομάδα, άλλαξε προπονητή, αλλά δεν μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Ο Αστέρας καλή ομάδα, όμως δεν είναι εύκολο φέτος με τα αποτελέσματα που έχει φέρει, να κρατηθεί στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Ο Ατρόμητος είναι μια αρνητική έκπληξη. Δεν ξέρω τι έγινε και βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Ο Πανιώνιος είναι ακόμη μία θετική έκπληξη. Αυτό είναι το πρωτάθλημά μας και γι” αυτό πολλές ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία. Λείπουν και οι μεγάλοι παίκτες που θα σου κάνουν τη διαφορά. Για να ανοίξουν οι άμυνες. Ακόμη και η Βέροια, με το ρόστερ που είχε στην αρχή της χρονιάς, περιμέναμε να έχει διαφορετική πορεία”.

Για το ποια ομάδα μπορεί να βελτιωθεί στον δεύτερο γύρο: “Δεν ξέρω, ίσως ο Ατρόμητος να παρουσιαστεί πιο καλός. Δεν μπορεί να έχουν ξεχάσει την μπάλα. Εχει περιθώρια βελτίωσης στον δεύτερο γύρο”.

Για την άδεια που θα δώσει στους παίκτες του στις γιορτές: “Τέσσερις με πέντε μέρες, το πολύ, είναι καλά. Θα τρέχεις μετά να τους μαζέψεις. Δεν είναι εύκολο”.

Για τη θέση της ομάδας του, που έχει την ευκαιρία να μπει στα πλέι οφ: “Ας τελειώσει το πρωτάθλημα τώρα…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.