«”Όχι” Κάτσε σε νέο συμβόλαιο»

Αλβανική ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι ο Έργκους Κάτσε απέρριψε προσφορά του ΠΑΟΚ για ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2019.

Αλβανική ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι ο Έργκους Κάτσε απέρριψε προσφορά του ΠΑΟΚ για ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2019.

Συγκεκριμένα, το minuta90.com αναφέρει ότι ο Αλβανός μέσος εμφανίζεται απρόθυμος να υπογράψει, με Λάτσιο και Άντερλεχτ να τον παρακολουθούν.

«Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Κάτσε φαίνονται αλλοπρόσαλλες. Ο Αλβανός μέσος απέρριψε προσφορά νέου συμβολαίου από την ελληνική ομάδα και είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται για χρόνια. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ του προσφερε νέο συμβόλαιο για να τον κρατήσει για άλλα δύο χρόνια, αλλά ο παίκτης και ο ατζέντης του φαίνονται απρόθυμοι να υπογράψουν, ακόμα και αν υπάρξει αύξηση στις αποδοχές του. Ο παίκτης έχει καλές προτάσεις από Λάτσιο και Άντερλεχτ, όπου δύο Αλβανοί, οι Ίγκλι Τάρε και Μέσνικ Χάζι θα ήθελαν να τον δουν να εξελίσσεται. Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ λήγει το 207 και αν δεν θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο, πρέπει να τον πουλήσει το προσεχές καλοκαίρι. Ο μέσος μπορεί να έχει και άλλες καλές προτάσεις σε περίπτωση καλών εμφανίσεων στο Euro της Γαλλίας», αναφέρει το δημοσίευμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.