Δεν φεύγει από τη Γιούβε ο Μαρκίζιο

Παρά το γεγονός ότι ο χρόνος συμμετοχής του στους αγώνες της Γιουβέντους έχει μειωθεί σημαντικά, ο Κλάουντιο Μαρκίζιο επέμεινε ότι δεν σχεδιάζει να εγκαταλείψει την ομάδα στο τέλος της φετινής σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι ο χρόνος συμμετοχής του στους αγώνες της Γιουβέντους έχει  μειωθεί σημαντικά, ο Κλάουντιο Μαρκίζιο επέμεινε ότι δεν σχεδιάζει να εγκαταλείψει την ομάδα στο τέλος της φετινής σεζόν.
 
Ο διεθνής μέσος έχει συμβόλαιο για άλλη μία διετία και σκοπεύει να το τιμήσει πριν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του κάπου αλλού.
 
«Ο Κλάουντιο νοιάζεται για τη Γιουβέντους και θέλει να σεβαστεί το συμβόλαιό του, το οποίο ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Εχουν ειπωθεί πολλά πράγματα που είναι απολύτως αναληθή. Πολύς κόσμος πίστευε ότι ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε για Γερμανία, Αγγλία ή ΗΠΑ», ανέφερε ο πατέρας του παίκτη, Στέφανο.
 
«Θα αρχίσουμε να ανησυχούμε μόνο αν η διοίκηση μας πει ότι ο Κλάουντιο δεν αποτελεί μέρος των πλάνων της Γιουβέντους. Είναι φυσικό τη δεδομένη στιγμή να είναι λίγο απογοητευμένος και να θέλει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα, αλλά είναι πολύ χαρούμενος εκεί και σίγουρος ότι θα πάρει τις ευκαιρίες του», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.