Ρέλεφορντ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ τόνισε πως ο Κολοσσός θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ τόνισε πως ο Κολοσσός θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης της Δευτέρας (16:00) με τους «ερυθρολεύκους», ενώ υπογράμμισε πως με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας, οι παίκτες μπορούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αρχικά, ο Ρέλεφορντ τόνισε στην ιστοσελίδα της ομάδας της Ρόδου: «Περιμένουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος θα έρθει να παίξει σκληρά. Αλλά εμείς με τη σειρά μας θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στόχος μας είναι να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Έχω πληροφορηθεί ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο κι έτσι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα παρευρεθεί».

Στη συνέχεια τόνισε για την έως τώρα πορεία του Κολοσσού την εφετινή σεζόν: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την πορεία που είχαμε στον πρώτο γύρο, παρά το γεγονός πως χάσαμε κάποια παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Όμως, είμαι ακόμη πιο χαρούμενος που η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη μέρα με τη μέρα και παίζει ως σύνολο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην έως τώρα παρουσία του στη Ρόδο: «Η ζωή είναι ωραία εδώ. Αγαπώ την Ρόδο, ενώ και το φαγητό είναι τρομερό. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και πολύ δυνατό. Έχει πολύ ανταγωνιστικές ομάδες τοπ επιπέδου και επειδή είμαι ένας παίκτης που έχει φιλοδοξίες να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε αυτό το επίπεδο, σε προετοιμάζει πολύ καλά γι’ αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.