Δεληγιάννης: «Εφικτή η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Η νίκη της περασμένης Τρίτης, της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών επί της Ρουμανίας (10-9), στο κολυμβητήριο του Πειραιά, δεν συνδυάστηκε με πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην τελική φάση του World League.

Η νίκη της περασμένης Τρίτης, της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών επί της Ρουμανίας (10-9), στο κολυμβητήριο του Πειραιά, δεν συνδυάστηκε με πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην τελική φάση του World League, αποτέλεσε όμως μία καλή «ένεση» ηθικού ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά, που αρχίζει την 1η Απριλίου στο Έντμοντον. Οι διεθνείς, που βρίσκονται από σήμερα στο Βελιγράδι για κοινή προετοιμασία με την εθνική Σερβίας, έδειξαν από χθες να στέκονται περισσότερο στην ανωτερότητά τους έναντι των Ρουμάνων, τους οποίους θα βρουν απέναντί τους και στον Καναδά.

«Νομίζω ότι παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι από τους Ρουμάνους. Είχαμε αρκετά καλή απόδοση και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα αποτέλεσμα με 3-4 γκολ διαφορά. Αλλά έγιναν κάποια λάθη, όχι από τακτικής άποψης, κυρίως ατομικά» τόνισε σήμερα ο Νίκος Δεληγιάννης και συμπλήρωσε: «Σίγουρα θα ήταν πολύ σημαντικό να προκριθούμε. Όμως, επειδή την Ρουμανία θα την αντιμετωπίσουμε και στο προολυμπιακό, ήταν καλό που την κερδίσαμε. Μας βοηθάει και στον τομέα της ψυχολογίας της ομάδας».

Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για πρόκριση της εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. «Η πρόκριση είναι εφικτός στόχος. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την προετοιμασία μας στο Βελιγράδι, ώστε να “μονταριστούμε” και να φορμαριστούμε, για να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Αναφερόμενος στην επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά από απουσία 3.5 χρόνων, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού τόνισε: «Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που είμαι στην Εθνική. Το κλίμα μπορεί να είναι και καλύτερο απ’ ό,τι το άφησα. Υπάρχουν μικρά παιδιά με ενθουσιασμό, τα οποία έπαιζαν μαζί και στα μικρότερα κλιμάκια και, σε συνδυασμό με την εμπειρία άλλων παικτών, δημιουργείται ένα πολύ όμορφο κλίμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.