Θέλει την πρόκριση ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε στον Αντρέα Στραματσιόνι, πως η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, είναι «μονόδρομος» για τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε στον Αντρέα Στραματσιόνι, πως η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, είναι «μονόδρομος» για τον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» βρέθηκε την Κυριακή στο Κορωπί και είχε συνομιλία με τον Ιταλό τεχνικό, στον οποίο υπογράμμισε την αναγκαιότητα πρόκρισης στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Ιταλός τεχνικός φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να συμφώνησε με τον Αλαφούζο και προετοιμάζει την ομάδα του για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως σε περίπτωση αποκλεισμού από τη συνέχεια του θεσμού, θα ολοκληρωθεί με τον χειρότερο τρόπο η εφετινή σεζόν, καθώς θα χαθεί και ο τελευταίος τους στόχος, που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. Το μόνο που θα απομείνει στο «τριφύλλι» είναι η εξασφάλιση της δεύτερης θέσης, μέσω των πλέι οφ. 

Στα αγωνιστικά, οι «πράσινοι» σκοπεύουν να καταθέσουν έφεση για την αποβολή του Κάρλος Ζέκα και την επικείμενη τιμωρία του. Ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει το δεδικασμένο του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, του οποίου η τιμωρία μειώθηκε από τις τρεις αγωνιστικές στις δυο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.