Μαρκόπουλος: «Καθοριστικό το τρίποντο του Σπανούλη»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, ανέφερε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, πως το τρίποντο του Σπανούλη στο τέλος έκρινε την αναμέτρηση στο ΣΕΦ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, ανέφερε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, πως το τρίποντο του Σπανούλη στο τέλος έκρινε την αναμέτρηση στο ΣΕΦ. 

Αναλυτικά:

Παίζοντας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ κάθε ομάδα πρέπει να ‘χει πολλή καλή απόδοση. Εμείς από την αρχή προσπαθήσαμε να περιορίσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και το καταφέραμε για μεγάλο διάστημα. Είχαν βάθος και όσο περνούσε η ώρα η πίεσή τους γινόταν δυνατή. Η κούραση ήταν εμφανής στους παίκτες μας. Θα μπορούσαμε στο τέλος να συνεχίσουμε, αλλά πήγαμε με ατομικές ενέργειες. Το τρίποντο του Σπανούλη ήταν το καθοριστικό που γύρισε το ματς. Υπήρχαν ελπίδες ως εκείνο το σημείο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στους παίκτες μας. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό”.

Χάτσερ: “Παίρνω την ευθύνη για κάποια άσχημα σουτ”

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Ουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος τόνισε τα εξής: “Ήταν σκληρό παιχνίδι και το ξέραμε, ξεκινήσαμε πολύ καλά και ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Για 35’ ήμασταν στο πλάνο μας. Δεν έκαναν κάτι φοβερό στην άμυνα, αλλά χάσαμε εμείς στο τέλος κάποια ελεύθερα σουτ και δεν εκτελέσαμε το σχέδιο. Παίρνω την ευθύνη για κάποια άσχημα σουτ στο τέλος. Θεωρώ ότι είχαμε πάθος και ενέργεια για να κερδίσουμε. Δε φοβηθήκαμε, θέλαμε να ‘μαστε ανταγωνιστικοί και το πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός έδειξε γιατί είναι Ολυμπιακός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.